Sniper: Ghost Warrior 3

Έρχεται το 2016.

Στις αρχές του 2016 θα δούμε το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Sniper: Ghost Warrior σύμφωνα με ανακοίνωση της City Interactive.

To Sniper: Ghost Warrior

3 λαμβάνει χώρα στην σύγχρονη Ανατολική Ευρώπη και όπως είναι φυσικό στον ρόλο του κεντρικό πρωταγωνιστή συναντάμε έναν sniper. Με βάση το σενάριο στην συγκεκριμένη περιοχή τρεις παρατάξεις παλεύουν για την κυριαρχία και ο ήρωας σας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εχθροπραξιών. Η City Interactive πάντως μας υπόσχεται μια μη γραμμική sandbox εμπειρία, αν και για την ώρα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα screenshots ή κάποιο βίντεο για να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Με βάση τις δηλώσεις του Marek Tyminski, του προέδρου της City Interactive, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το πιο επιτυχημένο project της εταιρείας από εμπορικής πλευράς, καθώς συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Sniper: Ghost Warrior 2 πάντως δεν κατάφερε να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, εντούτοις η πολωνική εταιρεία αυτή την φορά έχει υψηλές προσδοκίες. Ο Tyminski δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εργαζόμαστε πολύ σκληρά στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς με στόχο να δημιουργήσουμε ένα AAA franchise, το οποίο θα αποτελέσει μέτρο αναφοράς για όσους παίκτες ψάχνουν μια αυθεντική sniper εμπειρία."

Οι δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας σίγουρα είναι μεγαλεπήβολες, παρόλα αυτά η City Interactive μας έδειξε πρόσφατα με το Lords of the Fallen ότι έχει τα φόντα για να μας προσφέρει ποιοτικότερες δημιουργίες. Συν τις άλλοις, στην ανάπτυξη του Sniper: Ghost Warrior 3 θα συμμετέχει και ο Steve Hart, ο παραγωγός του Sniper Elite V2 της Rebellion Software.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή την φορά η City Interactive θα καταφέρει να μας παρουσιάσει κάτι καλύτερο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

To Sniper: Ghost Warrior 3 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα