Far Cry 4: FIeld of view και πειρατεία στα PC

Χρήστες διαμαρτύρονται δημόσια για πειρατικές κόπιες που κατέβασαν!

Ένα πρόβλημα που προέκυψε με το Field of View στο Far Cry 4, στην έκδοση για PC, είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει ρύθμιση του slider, κάτι που βολεύει όσους έχουν διαφορετικού τύπου οθόνες. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με patch.

Όσοι όμως έχουν κατεβάσει το Far Cry 4 στα PC δεν μπορούν να συνδεθούν online

και να κάνουν update, συνεπώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα διαμαρτύρονται δημόσια στα social networks της γαλλικής εταιρείας!

Για τον λόγο αυτό, η Ubisoft μέσω του Creative Director της, Alex Hutchinson, αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως όσοι δηλώνουν κάτι τέτοιο δημόσια έχουν την πειρατική έκδοση στην κατοχή τους!

http://www.youtube.com/watch?v=-6ejM7sj3H8

Άθελά της η γαλλική εταιρεία ίσως να βρήκε μια καλή τακτική καταπολέμησης της πειρατείας. Συνήθως οι πειρατές ανεβάζουν cracked εκδόσεις σε torrent sites λίγο πριν από κάποια κυκλοφορία ή την ημέρα λανσαρίσματος. Φανταστείτε ωστόσο για παράδειγμα τις μελλοντικές εκδόσεις για PC να έχουν κάποια gameplaybreaking bugs, τα οποία να λύνονται μόνο με patch. Η κίνηση αυτή ίσως δυσκολέψει αρκετά τους πειρατές οι οποίοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν crack στην patched έκδοση και να το ανεβάσουν ξανά.

Διαβάστε το review του Far Cry 4 από το GameWorld και συζητήστε το σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα