Ληστεία με αφορμή το GTA 5

Έκλεψαν τους πελάτες που περίμεναν να παραλάβουν το παιχνίδι.

Πελάτες της αλυσίδας καταστημάτων GameStop έπεσαν θύματα ληστών ενόσω περίμεναν στην ουρά για να παραλάβουν το next-gen Grand Theft Auto V.

Σύμφωνα με το ABC News, οι ληστές έκαναν έφοδο στο υποκατάστημα του GameStop στο Χιούστον του Τέξας και με την απειλή όπλου έκλεψαν τα μετρητά των πολιτών, καθώς και τα κινητά τους, ενώ αργότερα άδειασαν και τα ταμεία του καταστήματος. Οι κακοποιοί φορούσαν μάσκες

και κουκούλες, οπότε θα είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσει η αστυνομία. Η ληστεία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στις 21:30. Αρχικά χρησιμοποίησαν ένα taser ενάντια σε έναν πελάτη και στη συνέχεια λήστεψαν το κατάστημα και όσους είχαν παραβρεθεί εκεί για να παραλάβουν το GTA V.

Ένας υπάλληλος κατάφερε να κρύψει στην τσάντα των ληστών μια συσκευή ανίχνευσης, παρόλα αυτά η αστυνομία την βρήκε λίγα τετράγωνα παρακάτω. Αυτή την στιγμή γίνεται έρευνα για να βρεθούν οι τρεις ληστές. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Πέρα από τα χρήματα και τα κινητά των πελατών, οι ληστές δεν άρπαξαν και την "next-gen" έκδοση του Grand Theft Auto V που κυκλοφορεί από τις 18 Νοεμβρίου για PS4 και Xbox One και αναμένεται να διατεθεί και για τα PC στις 27 Ιανουαρίου 2015.

Δείτε τα First-Person sex scenes του GTA 5, ακούστε τα τραγούδια του, δείτε το συγκριτικό των γραφικών των εκδόσεων για PS4 και Xbox One και... κάντε την κότα! Θυμίζουμε ότι η next-gen έκδοση του GTA 5 θα περιέχει και First-Person mode. Συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα