Rainbow Six Siege βίντεο εικοσιτεσσέρων λεπτών

Δύο αγώνες σε ένα βίντεο.

Η Ubisoft έβγαλε στη δημοσιότητα βίντεο εικοσιτεσσέρων λεπτών του Rainbow Six Siege, προσφέροντας ένα αμοντάριστο υλικό από δύο ολοκληρωμένους 5v5 αγώνες διάσωσης ομήρων.
Οι αγώνες αρχίζουν με την ομάδα των τρομοκρατών να οχυρώνετε μέσα στο σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή οι ομάδα των Rainbow Six τους κατασκοπεύει χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενα κατασκοπικά ρομποτάκια.
Το Rainbow

Six Siege είναι ένα παιχνίδι που, βασίζετε στην ομαδικότητα, όπου οι τρομοκράτες που κρατούν ομήρους μπορούν να μετατρέπουν το μέρος που βρίσκονται σε οχυρό τη στιγμή που οι δυνάμεις των Rainbow, ορμάνε για να τους κατατροπώσουν.
Ο παραγωγός Sebastien Labbe δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση η Beta έκδοση να κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα από ότι περιμένουμε.
“Αυτό που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα, δεν διαφέρουμε από τα υπόλοιπα online shooters. Θέλουμε να είμαστε online, προσφέρουμε ένα δυνατό PvP παιχνίδι και αν το θέλουμε αυτό πρέπει να δημιουργήσουμε ένα community. Άρα δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι την έκδοση του γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά.

{youtube}R7KU_3vSXKE#t=70|500|300{/youtube}

Διαβάστε περισσότερα για το Rainbow Six Siege. Δείτε το τρέιλερ.

Το Rainbow Six Siege αναμένετε να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα