FIFA 15 Ultimate Team: Ban για τους cheaters

Απειλούνται μέχρι και με άμεση αποβολή απ' το παιχνίδι!

Η EA Sports αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα ενάντια στους cheaters του Ultimate Team στο Fifa.

Ως γνωστόν, στο Ultimate Team αγοράζετε και πουλάτε παίκτες με coins. Κάποιοι κάνουν gold

farming και πουλάνε coins για αληθινά χρήματα, ενώ άλλοι τα αγοράζουν, με απώτερο σκοπό να πάρουν παικταράδες στην ομάδα τους και να ανέβουν τις 10 Divisions του Ultimate Team πιο γρήγορα.

Μετά από την δυσαρέσκεια του Fifa Community που εκφράστηκε τετ-α-τετ στους υπεύθυνους της EA Sports στην Gamescom, η αμερικάνικη εταιρεία έχει εκνευριστεί με τους cheaters και σκοπεύει να σταματήσει τα bots που χρησιμοποιούνται για την αγοραπωλησία coins και παικτών με πραγματικά χρήματα. Τα bots κάνουν πολλές αναζητήσεις στην Transfer List κι αυτό όπως θα έχετε δει και στα live streaming μας, δημιουργεί διάφορες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην αναζήτηση. Αυτό προκαλεί στους server μεταγραφές που κολλάνε, coins που χάνονται ή ακόμα και χαμένους παίκτες.

Οι ποινές που θα ισχύσουν
Αν πιαστείτε από την EA να αγοράζετε ή να προωθείτε τις αγορές των coins θα λάβετε μια προειδοποίηση. Την δεύτερη φορά θα λάβετε κίτρινη κάρτα. Θα γίνει reset της ομάδας σας στο Ultimate Team και επιστροφή όλων των coins! Την τρίτη φορά θα αποβληθείτε μόνιμα (με κόκκινη κάρτα) από όλα τα online modes!

Αν πιαστείτε να πουλάτε coins ή να κάνετε farming για άλλους τότε έχετε απευθείας αποβολή με κόκκινη κάρτα. Δεν χαρίζει ο διαιτητής!

Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι YouTubers προωθούν τέτοιου είδους sites οπότε οι viewers τους ωθούνται σε τέτοιες ενέργειες. Τώρα πλέον όλα αυτά θα παύσουν καθώς με αποβολή απ' το Fifa οι YouTubers πιθανόν να μην μπορούν να ξανακάνουν live streaming.

Το Fifa 15 κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου για όλα τα γνωστά format. Διαβάστε για την έλλειψη των Pro Clubs σε PS3 και Xbox 360 και συζητήστε όλες τις εξελίξεις στο νέο forum του GameWorld.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα