Crash Bandicoot και Spyro που ακυρώθηκαν!

Δείτε εικόνες από games που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν απ' την Activision το 2013.

Ενας χρήστης με το username RhartDesign στο DeviantArt ανέβασε στο προφίλ του artwork με τους χαρακτήρες Crash Bandicoot και Spyro, που αφορούσαν δύο ομώνυμα games που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στην αγορά!

Το site

JunkieMonkeys.com ανέβασε τα σχετικά screenshots, μαθαίνοντας παράλληλα από τον γραφίστα ότι τα games αυτά ήταν σε ανάπτυξη τον Απρίλιο του 2012 και ακυρώθηκαν τον Μάιο του 2013. Ο Ryan Harrison δεσμεύεται με NDA για να μην μιλήσει προς τα έξω. Το μόνο που μπόρεσε να πει είναι ότι "Τα δύο games επρόκειτο να κυκλοφορήσουν από γνωστό indie developer, ο οποίος όμως δεν το προχώρησε για κάποιο λόγο.

Έτσι ακυρώθηκαν και τα δύο" προσθέτοντας ότι το Spyro project είχε προηγηθεί από αυτό του Crash Bandicoot. Publisher σύμφωνα με τα λεγόμενα μεταξύ JunkieMonkeys και Ryan Harrison ήταν η Activision, η οποία θυμίζουμε ότι διατηρεί τα δικαιώματα της σειράς!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει τελικά πώληση των δικαιωμάτων στη Sony, άρα και νέο επεισόδιο στο σήριαλ των νέων Crash Bandicoot και Spyro; Θα αναμένουμε την συνέχεια με ενδιαφέρον.

Συζητήστε το σχετικό θέμα στο ολοκαίνουργιο Forum του GameWorld.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα