Ancient Space. Νέο space RTS στα βήματα του Homeworld!

Η Paradox ανακοίνωσε το Ancient Space, έναν space RTS τίτλο, ο οποίος θα ακολουθήσει το στυλ παιχνιδιού του εξαιρετικά πετυχημένου Homeworld, το οποίο ως γνωστόν δημιούργησε τη δική του ξεχωριστή «σχολή«. To Ancient Space αναπτύσσεται από το πολωνικό studio Creative

Forge Games, το οποίο επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία του όχι μόνο με το εν λόγω strategy, αλλά και με έναν ακόμη υπό ανάπτυξη τίτλο, ονόματι Hard West, το οποίο θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που θα εξελίσσεται στην Άγρια Δύση.

To Ancient Space όπως αναφέραμε θα ακολουθεί το κλασικό μοτίβο του Homeworld, γεγονός που σημαίνει ότι στόχος των παικτών θα είναι η δημιουργία, η διατήρηση και η αναβάθμιση της διαστημικής τους αρμάδας, με απώτερο στόχο να επιβιώσουν στις real-time μάχες που θα δώσουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία μία σειρά από αποστολές με ποικίλα objectives. Σύμφωνα με το story του Ancient Space, o διαστημικός στόλος (που θα ελέγχουν οι gamers) θα κληθεί να φέρει εις πέρας μία ερευνητική αποστολή στα πέρατα του σύμπαντος, περνώντας μέσα από μία άκρως επικίνδυνη διαστημική περιοχή που ονομάζεται Black Zone. To Ancient Space, σίγουρα θα ξεχωρίζει για τα υψηλά production values του, καθώς στο παιχνίδι θα συμμετέχουν και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood (όπως οι John Billingsley, Aaron Douglas, Dina Meyer κ.α.), οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Με την remastered edition του Homeworld να βρίσκεται στα σκαριά από την Gearbox και το Ancient Space να είναι μία ανάσα από την κυκλοφορία του (ο τίτλος θα βγει στα PC κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο), καθίσταται σαφές ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αναγέννηση του είδους των space RTS.

The post Ancient Space. Νέο space RTS στα βήματα του Homeworld! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα