Epic Games: Παραιτήθηκε ο Cliff Bleszinski

«Είναι ώρα για να κάνω ένα διάλλειμα», δήλωσε.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Cliff Bleszinski έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό και έχει βοηθήσει στην δημιουργία μεγάλων τίτλων όπως την σειρά Gears of War. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, εκτός από διευθυντής σχεδιασμού, δεν άργησε να γίνει και το νέο πρόσωπο της Epic Games. Είναι ειρωνικό αφού όσοι ακούνε Epic Games σκέφτονται αμέσως τον Cliff και όχι τον Tim

Sweeney ο οποίος είναι ο διευθυντής και ιδρυτής της εταιρίας.

Σίγουρα είναι μια απώλεια για την Epic Games να χάσει ένα τόσο ταλαντούχο άτομο. Πάντως απ' ότι ξέρουμε, η αποχώρησή του ήταν καλή και με κοινή συνεννόηση χωρίς να υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους. Ο Bleszinski δήλωσε ότι είναι καιρός να προχωρήσει εκτός της εταιρίας στην οποία δούλευε από τα εφηβικά του χρόνια αλλά επτασφράγιστο μυστικό κράτησε τα μυστικά του για το μέλλον. Ο Bleszinski έγραψε στο blog ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τους οπαδούς και τους συναδέλφους του: «Έχω κάνει αυτήν την δουλειά από τότε που ήμουν έφηβος και με εξαίρεση τον περασμένο εκπαιδευτικό μου χρόνο, την έχω κάνει non-stop. Μεγάλωσα στην κυριολεξία σε αυτή την εταιρία, όπως του αρέσει του Mike Capps να λέει. Τώρα που μεγάλωσα, ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλλειμα.»

«Θα μου λείψουν τα projects, τα playtests, οι συζητήσεις και το πιο σημαντικό θα μου λείψουν οι άνθρωποι. Η Epic προσλαμβάνει μόνο τους καλύτερους και ήταν χαρά μου να δουλεύω με τον καθένα από εσάς σε καθημερινή βάση είτε είχατε προσληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες είτε πριν από δεκαετίες. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολλούς κλάδους, από τον προγραμματιστικό κώδικα μέχρι το art design, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις. Είμαι σίγουρος ότι κάθε project που θα γίνει είτε στην Epic, στην Chair Entertainment (σ.σ. Infinity Blade), στην PCF ή στην Impossible θα είναι κορυφαίο και θα ευχαριστήσει τόσο τους παίχτες όσο και τους κριτικούς» κατέληξε ο Bleszinski.

Keywords
Τυχαία Θέματα