Resident Evil 6: Πρόβλημα στο patch

Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι απ' το PSN δεν μπορούν να το τρέξουν.

Η Capcom διέθεσε χθες ένα patch για το Resident Evil 6, το οποίο απ' ότι φαίνεται θα δημιουργήσει πρόβλημα σε μία μερίδα χρηστών που έχουν αγοράσει το παιχνίδι στο PlayStation

3.

Όσοι λοιπόν προτιμήσατε το PlayStation Network για να αποκτήσετε το Resident Evil 6 (αντί για τα καταστήματα), δεν θα μπορέσετε να το τρέξετε! Σύμφωνα με την Capcom, το πρόβλημα προκλήθηκε από ασυμβατότητα του patch με την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού. Πέρα από το να μην επιτρέπει το loading, το συγκεκριμένο patch εμποδίζει τη σύνδεση με το RE.net, την υπηρεσία διαχείρισης και καταγραφής των στατιστικών και των achievements, καθώς και τις διαδικτυακές αναμετρήσεις μεταξύ των παικτών που έχουν προτιμήσει την ψηφιακή έκδοση με εκείνους που διαθέτουν τη retail έκδοση του Resident Evil 6.

Watch YouTube video

Μέχρι να υπάρξει νέο patch που θα διορθώσει την κατάσταση και θα λύσει τα όποια ζητήματα ασυμβατότητας προέκυψαν, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι η απεγκατάσταση και η εγκατάσταση εκ νέου του Resident Evil 6. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως και μέχρι να διατεθεί το επόμενο patch που θα διορθώσει το πρόβλημα, οι κάτοχοι της ψηφιακής έκδοσης του παιχνιδιού δε θα μπορούν να παίξουν online.

Keywords
Τυχαία Θέματα