iPhone 5, Μoβ αποχρώσεις σε φωτογραφίες

Goodbyte

Φαντάζουν να μην έχουν τελειωμό τα προβλήματα που εμφανίζει το iPhone 5, μία το Wi-Fi, μία οι υπερβολικές χρεώσεις, μία οι γρατσουνιές στο αλουμίνιο και τώρα ήρθαν και οι μοβ αποχρώσεις σε φωτογραφίες να δέσουν το γλυκό.

Το πρόβλημα δημιουργείτε ως εξής, βρίσκετε μία πηγή φωτός, την μεταφέρετε στην άκρη της οθόνης και τραβάτε φωτογραφία και ως δια μαγείας εμφανίζονται μοβ αποχρώσεις στην πηγή του φωτός όταν αποτυπώνεται. Ένα σημαντικό λάθος που οι μηχανικοί της Apple

δεν θα έπρεπε να παραβλέψουν καθώς πολλές σκηνές από φωτογραφίες πλέον τραβιούνται προς τον ήλιο.

Η απάντηση από εκπρόσωπο της Apple σε αναγνώστη τεχνολογικού site, ήταν παρόμοια με αυτή που δόθηκε στο πρόβλημα με την κεραία του iPhone 4, διαβάστε παρακάτω:

Η ομάδα μηχανικών μας μόλις μου έδωσε αυτές τις πληροφορίες και σας συνιστούμε να στρέφετε την κάμερα μακριά από την φωτεινή πηγή φωτός κατά τη λήψη φωτογραφιών. Οι μοβ αποχρώσεις κατά την λήψη φωτογραφιών θεωρείται φυσιολογική συμπεριφορά για την κάμερα του iPhone 5.

Υπάρχουν πληροφορίες για παρόμοια προβλήματα σε dSLR της Canon που λύθηκαν με ένα firmware update αν και τα προβλήματα δεν εξαλείφθηκαν εντελώς και δεν είναι γνωστό αν μπορεί να εφαρμοστεί στο iPhone καθώς το chip που είναι υπεύθυνο για την κάμερα δεν είναι των ίδιων δυνατοτήτων με αυτό μιας κάμερας dSLR.

Το ίδιο πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει στις φωτογραφικές των προηγούμενων iPhone πόσο μάλλον να είναι φυσιολογική συμπεριφορά όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι και μηχανικοί της Apple. Οι μοβ αποχρώσεις ίσως και να οφείλονται στο ζαφείρι που έχει χρησιμοποιήσει η Apple στην κατασκευή της κάμερας, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Το παρόν άρθρο iPhone 5, Μoβ αποχρώσεις σε φωτογραφίες αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα