Call of Duty: Advanced Warfare: Σενάριο και Gameplay

Ο Kevin Spacey στο ρόλο του ανταγωνιστή. Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες

Το επίσημο site της Activision για το επερχόμενο Call of Duty: Advanced Warfare βρίσκεται πλέον στο διαδίκτυο και σε αυτό θα βρείτε πολλές νέες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο νέο τίτλο της πασίγνωστης

FPS σειράς.

Το Advanced Warfare σηματοδοτεί την έναρξη ενός τριετούς κύκλου ανάπτυξης για τα Next-Gen Call of Duty. Θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον δίνοντας μας μια πιθανή γεύση για το “αύριο” των πολεμικών τεχνολογιών και της πολεμικής στρατηγικής που θα ακολουθήσουν τα κράτη του κόσμου. Η Sledgehammer Games, developer του Advanced Warfare που είχε εργαστεί και στο Call of Duty: Modern Warfare 3, υπόσχεται πως η υποθετική ιστορία του παιχνιδιού θα είναι άκρως ρεαλιστικά αποδοσμένη σύμφωνα με τα σημερινά πολεμικά δεδομένα.

{youtube}sFu5qXMuaJU|500|300{/youtube}

Τι γνωστοποιήθηκε για σενάριο και gameplay
Κεντρικό πρόσωπο του Advanced Warfare θα είναι ο Jonathan Irons, ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του υποθετικού κόσμου του game, τον ρόλο του οποίου θα υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Kevin Spacey. O Jonathan Irons θα είναι ο ιδρυτής της “Atlas”, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης ιδιωτικής στρατιωτικής δύναμης του πλανήτη. Η χρήση του εξωσκελετού που είδαμε και στο επίσημο τρέιλερ θα δίνει έμφαση στο gameplay και θα το διαφοροποιεί αρκετά από τα υπόλοιπα Call of Duty. Ο πρωταγωνιστής του Advanced Warfare θα μπορεί πλέον να κάνει Double Jump, να έχει ένα σύντομο boost στην ταχύτητά του, να χρησιμοποιεί Grappling Hooks για να φτάνει ψηλά σημεία, να γίνεται αόρατος για κάποια δευτερόλεπτα αλλά και να παίρνει μια σημαντική αύξηση στην δύναμη του για περιορισμένο χρόνο (γκουχου γκου-Crysis-χου γκουχου).

Εκτός του εξωσκελετού στο νέο Call of Duty θα δούμε μια νέα κατηγορία απο φουτουριστικά όπλα τα οποία για πυρομαχικά θα έχουν "συγκεντρωμένη" ενέργεια (lasers;) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το site αλλά και Drones (βλέπε Killzone: Shadow Fall) τα οποία θα σας βοηθούν τόσο στο Single-Player όσο και στο Multi-Player.

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες για το Call of Duty: Advanced Warfare.

Για να συζητήσετε για το νέο Call of Duty, την σειρά Call of Duty αλλά και τα FPS γενικότερα επισκεφτείτε το αντίστοιχο forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα