Dying Light: Φθηνότερο στην Ελλάδα

Έρχεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Όσοι θέλετε να αγοράσετε το Dying Light καλό θα ήταν να αποφύγετε το Steam και να το αποκτήσετε από τα ελληνικά καταστήματα, όταν θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος (πέρα από το physical disc) είναι ότι θα μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι με έκπτωση 10 ευρώ στις κονσόλες και 20 ευρώ στα PC. Παρότι στο εξωτερικό η έκδοση για PS4 και Xbox One κοστίζει

70 ευρώ, στην Ελλάδα θα το αγοράσετε με 60 ευρώ προτεινόμενη τιμή (συνεπώς ακόμη χαμηλότερη σε κάποια καταστήματα) ενώ στα PC όπου το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ, η αναμονή θα αξίζει ακόμη περισσότερο καθώς θα το τσιμπήσετε με μόλις 30 ευρώ.

Το παιχνίδι υποστηρίζει τόσο single-player όσο και multiplayer. Το Be The Zombie Game Mode θα έχει ενσωματωθεί στο παιχνίδι από την retail έκδοσή του. Σε αυτό το mode παίζετε PvP με παίκτες τους οποίους κυνηγάτε την νύχτα αναλαμβάνοντας το ρόλο του night hunter, ενός θανατηφόρου κυνηγού με ειδικές ικανότητες.

Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι κερδίζετε δύο ακόμη DLC. Το Cuisine &Cargo με δύο έξτρα αποστολές, και το Ultimate Survivor Bundle με εξοπλισμό.

Το Dying Light θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα