Amazon AutoRip Service

Δωρεάν MP3 και cloud space με την αγορά κάθε μουσικού CD από το Amazon!

Το Amazon είναι μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες online αγορών. Ξεκίνησε ως online βιβλιοπωλείο

το 1994, σε μια εποχή όπου το Internet θεωρούνταν πολυτέλεια κι όμως σήμερα αριθμεί όλων των ειδών τα προϊόντα έχοντας έσοδα δεκάδες δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο!

Σε μία κίνηση...ματ, το Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι αγοράζοντας ένα CD θα κερδίζετε στο εξής την ψηφιακή έκδοσή του (σε mp3) και μαζί δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο! Ζώντας σε μία εποχή που η τεχνολογία χτυπάει κόκκινο και που σχεδόν όλα γίνονται μέσω applications και internet, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως όλοι μας έχουμε ακούσει κάποιο τραγούδι στην ψηφιακή του μορφή. Η Αμερικάνικη εταιρεία αποφάσισε να κάνει δωράκια στους πελάτες της και να τους ευχαριστήσει για την προτίμησή τους. Έτσι με κάθε online αγορά CD σας δίνεται αυτόματα η MP3 version των τραγουδιών αποθηκευμένη σε online cloud space, μέσω της AutoRip Service.

Ο κατάλογος των κομματιών μέσω αυτής της υπηρεσίας ξεπερνάει τα 50.000 CDs και ανάμεσά τους βρίσκονται οι πιο δημοφιλείς αγορές στο Amazon για τα 15 τελευταία έτη. Θα συναντήσετε για παράδειγμα το 21 της Adele, το ¡Uno! ¡Dos! ¡Tre! από Green Day, το Overexposed των Maroon 5, καθώς επίσης και τα εκπληκτικά The Dark Side of the Moon των Pink Floyd και Thriller του Michael Jackson. Επειδή μόνο αυτό δεν αρκεί, μπορείτε να τα κατεβάσετε στο PC, το Mac σας, την Android συσκευή σας, το iPhone, το iPad ή το iPod σας. Επίσης παίζει σε οποιονδήποτε web browser και φυσικά στο Kindle Fire.

Με αυτό τον τρόπο η βιβλιοθήκη του Amazon cloud player φυλάει σε ασφαλές μέρος τα αγαπημένα σας τραγούδια και σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία να τα ψάχνετε σε ψηφιακές εκδόσεις. Η προσφορά ισχύει και για τις παλαιότερες αγορές σας ξεκινώντας από το 1998 και φυσικά φτάνει μέχρι τις σημερινές αγορές. Όπως δήλωσε και ο ιδρυτής του Amazon Jeff Bezos: «Λατρεύουμε τέτοιου είδους ευκαιρίες καθώς έχουμε ως στόχο να πετύχουμε το κάτι παραπάνω για τους πελάτες μας».

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Amazon Autorip κάνοντας κλικ εδώ.

Μήπως τα Apple iTunes σιγά σιγά εξαφανίζονται από τον χάρτη; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα