Donkey Kong, Mario & Luigi: Dream Team και Animal Crossing στο 3DS

Donkey Kong Country Returns 3D, 3DS Animal Crossing, Mario & Luigi: Dream Team και Mario Gold ανακοινώθηκαν για το 3DS.

Η Nintendo περνάει στην αντεπίθεση ανακοινώνοντας τέσσερα νέα

games για τη φορητή 3D κονσόλα της, το 3DS. Οι ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Nintendo Direct broadcast.

Καταρχήν έχουμε το Donkey Kong Country Returns 3D, μια νέα έκδοση της ομώνυμης σειράς που θα βασιστεί στην αντίστοιχη του Wii. Αναμένεται να το δούμε το νωρίτερο το καλοκαίρι. Στο eShop του 3DS θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα 3D τρέιλερ για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Mario & Luigi: Dream Team
Ένα νέο RPG έρχεται από την Nintendo, με πρωταγωνιστές τους δύο δημοφιλείς αδερφούς από την Ιταλία. Ότι συμβαίνει στο παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στα...όνειρα του Luigi. Θα κληθείτε να λύσετε γρίφους, ελέγχοντας τους δύο υδραυλικούς, ενώ στα όνειρά του, ο Luigi δεν θα είναι τόσο δειλός όσο τον γνωρίζουμε.

{youtube}vv6TOCHrwHU|400|300{/youtube}

Το Mario & Luigi: Dream Team θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι. Αναπτύσσεται απ' την AlphaDream η οποία έχει δημιουργήσει τα πρώτα τρία games της ομώνυμης σειράς Mario & Luigi. Πρόκειται για τα Superstar Saga, Partners in Time και Bowser's Inside Story, σε Game Boy Advance και Nintendo DS.

Animal Crossing: New Leaf
Αντίστοιχα, το life simulation επιστρέφει στο 3DS με το Animal Crossing: New Leaf, για το οποίο έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα θα είναι η 14η Ιουνίου. Στο gameplay αναμένεται να έχουμε περισσότερες περιοχές και customizations σε σχέση με την έκδοση του DS. Θα μπορείτε να γίνετε δήμαρχος, να επανασχεδιάσετε μια πόλη και να περάσετε τους νόμους που επιθυμείτε στους πολίτες σας, όπως το να...πηγαίνουν νωρίς για ύπνο! Στην Ιαπωνία το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη κι έχει σημειώσει 2.7 εκατομμύρια πωλήσεις.

{youtube}pSDVH-0tw_w|400|300{/youtube}

Άλλες ανακοινώσεις
Η Camelot, προγραμματιστική εταιρεία του Mario Golf, θα δημιουργήσει κι αυτή με τη σειρά της μια έκδοση του παιχνιδιού για το 3DS. Αναμένουμε ακόμη ένα νέο DLC για το New Super Mario Bros. U με την ονομασία "New Super Luigi U". Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το Luigi's Mansion: Dark Moon θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Μαρτίου. Σε αυτό, ο Luigi θα μπορεί μέσω μιας σκούπας να γεμίσει με αέρα μπαλόνια και να πετάξει σε ανεξερεύνητες περιοχές. Στο νέο sequel θα δούμε ακόμη έναν νέο εχθρό, τον ghost dog, ο οποίοα θα σας κλέβει αντικείμενα.

Οι κυκλοφορίες των φορητών κονσολών PS Vita και 3DS είναι ελάχιστες αυτή την περίοδο. Για να δούμε λοιπόν αν η Nintendo θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με remakes των ήδη γνωστών σειρών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα