PlayStation Store: 13/2/2013

Dragonborn DLC για το Skyrim και Aliens: Colonial Marines.

Φτάσαμε αισίως στα μέσα Φεβρουαρίου και αισίως έχουμε κατακλυστεί από μια πληθώρα νέων κυκλοφοριών. Ύστερα από τα Ni no Kuni: Wrath of the White Witch και Dead Space 3, χθες έφτασε στα ράφια των καταστημάτων το Aliens: Colonial Marines της Gearbox

Software, η οποία μας έχει παρουσιάσει το παρελθόν την αξιόλογη FPS/RPG σειρά Borderlands. Σειρά έχει τώρα το Crysis 3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου και για το οποίο ετοιμάσαμε ένα εκτενέστατο preview, ενώ την ίδια μέρα περιμένουμε επίσης και το Metal Gear Rising: Revengeance.

Το Aliens: Colonial Marines περιλαμβάνει μια πληθώρα από ανταγωνιστικά και co-op modes και εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά υποσχόμενο, ειδικά για τους φίλους της κινηματογραφικής τετραλογίας Alien. Πέρα απο την retail έκδοση, στο PS Store διατίθεται και σε "ψηφιακή" μορφή έναντι €59.99, ενώ όσοι από εσάς είστε συνδρομητές του PlayStation Plus μπορείτε να το προμηθευτείτε με 20% έκπτωση. Να θυμίσουμε ότι στο GameWorld "τρέχει" ένας διαγωνισμός, στον οποίο μπορείτε να κερδίσετε 6 αντίτυπα του Aliens: Colonials Marines για PS3 και Xbox 360, οπότε μην χάνετε χρόνο και δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας. Για να δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Εν τω μεταξύ, το σημερινό update του PlayStation Store περιλαμβάνει ένα πλήθος αξιόλογων κυκλοφοριών για όλα τα format, όπου φυσικά δεσπόζει το τελευταίο expansion του Skyrim. Οι κάτοχοι της PS3 έκδοσης του δημοφιλούς Action RPG είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται "ριγμένοι", αφού τα τρία expansions του Skyrim κυκλοφορούν ήδη σε αμφότερα τα PC και Xbox 360. H Bethesda, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, αποφάσισε να αποκαταστήσει την "αδικία" και έτσι σήμερα διατίθεται επιτέλους το Dragonborn και για την κονσόλα της Sony. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν και τα δύο DLC που προηγήθηκαν του Dragonborn, δηλαδή το Hearthfire και το Dawnguard. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τιμή διάθεσης των DLC είναι πολύ χαμηλότερη στο PS3, αφού το Dragonborn κοστίζει μόλις €7.99 (το κόστος στο Steam ανέρχεται στα €19.99 και στο Xbox Live Arcade στα 1800 Microsoft Points αντίστοιχα).

Όσοι από εσάς είστε συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus μπορείτε να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν το WipEout 2048 για το PlayStation Vita, όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας. Το φουτουριστικό Racing της Studio Liverpool (πρώην Psygnosis) αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για την φορητή κονσόλα της Sony και αναμένεται να ικανοποιήσει τους πολυάριθμους φίλους της σειράς. Για να διαβάσετε το review από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Οι μέρες της "δόξας" του PSP έχουν περάσει ανεπιστρεπτί παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να μεταφέρονται στην Ευρώπη αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες από τον χώρο των JRPG. H αρχή έγινε με το Corpse Party: Book of Shadows, ενώ σήμερα φτάνουν και από τα μέρη μας τα Gungnir και Growlanser: Wayfarer of Time. Αμφότεροι οι τίτλοι κυκλοφορούν από την Atlus και διατέθηκαν αρχικά στην Αμερική τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο αντίστοιχα. Το Gungnir είναι ένα tactical RPG απο την Sting Entertainment που εμφανίζει πολλές ομοιότητες -όσον αφορά το gameplay- με το Final Fantasy Tactics της Square Enix. Αντίστοιχα, το Growlanser: Wayfarer of Time κινείται σε παρόμοια πλαίσια, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Growlanser αποτελεί τον πνευματικό διάδοχo της σειράς Langarisser, η οποία μετρά 16 κυκλοφορίες σε κονσόλες όπως το Sega Saturn και το Super NES.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα downloads του PlayStation Store:

Προσφορές PlayStation Plus:
Aliens: Colonial Marines: 20% έκπτωση
NHL 13: 10% έκπτωση
Wipeout 2048: 100% έκπτωση

PS3 Games
Aliens: Colonial Marines: €59.99
Anarchy Reigns: €24.99
Germinator: €9.99
Karateka: €9.99
When Vikings Attack: Special Edition: €12.99

PS Vita Games
Rocketbirds: Harboiled Chicken: €7.99 (€6.49 για όσους κατέχουν την έκδοση του PS3)
When Vikings Attack: Special Edition: €12.99

PS2 Games
Cars: €9.99
Cars: Mater-National: €9.99
Medal of Honor European Assault: €14.99
Treasure Planet: €9.99
Winnie the Pooh: Quest for Honeypots: €9.99
World Championship: €4.99

PSP Games
Growlanser: Wayfarer of Time: €29.99
Gungnir: €29.99

PS3 DLC
Dragon's Dogma: Dark Arisen – A Boon for Wanderers: €1.99

Fist of the North Star: Ken's Rage 2
Fudo Original Costume: €2.99
Juda Original Costume: €2.99
Juza Original Costume: €2.99
Ryuga Original Costume: €2.99
Shu Original Costume: €2.99
Additional Scroll 1: €2.99

Guardians of Middle-Earth – Radagast: €1.99

LittleBigPlanet – Valentine's Day – Level Kit: €2.99 (Διαθέσιμο έως τις 20/2)

Rage
Rage Sewers Pack: €1.99
Anarchy Edition Bonus Pack: €1.99

Rocksmith
The Clash – London Calling: €2.99
The Clash – Should I Stay Or Should I Go: €2.99
The Clash – The Guns Of Brixton: €2.99

The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn: €7.99

Sleeping DogsLaw Enforcer Pack: €1.49

The Pinball Arcade
Add-On Pack 7 Pro: Scared Stiff And Big Shot: €7.99
Pro Version Upgrade: Scared Stiff: €3.99

When Vikings Attack (Cross-Buy)
Kuro The Cat Hat: €0.49
Toro The Cat Hat: €0.49
When Vikings Relax! Game Pack: €3.99

PS Vita DLC
PlayStation All-Stars Battle Royale (Cross-Buy)
Heavenly Sword Level: €1.99
Gravity Rush’s Kat: Δωρεάν (έως τις 27/2)
Starhawk’s Emmett Graves: Δωρεάν (έως τις 27/2)

Keywords
Τυχαία Θέματα