Angry Birds Star Wars 2

Θα μπορείτε να σκανάρετε πλαστικές φιγούρες ώστε να τις περνάτε εντός του παιχνιδιού.

Δεδομένης της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας που έχει σημειώσει η σειρά των Angry Birds δε θα μπορούσε να προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη η ανακοίνωση ενός νέου τίτλου από την Rovio Entertainment. Το Angry Birds Star Wars 2 θα μας μεταφέρει

αυτή τη φορά στην prequel τριλογία των Star Wars (Phantom Menace κ.λπ.) προσφέροντας, όπως είναι φυσικό, νέους χαρακτήρες και δυνάμεις ώστε να κατατροπώσετε τα εχθρικά…sith-γουρούνια.

Ένα πλήρως καινούριο στοιχείο για τη σειρά θα αφορά στην τεχνολογία Telepods που θα ενσωματωθεί, με τη συνεργασία της Hasbro στο νέο μέλος της σειράς Angry Birds. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω επίσημο τρέιλερ του Angry Birds Star Wars 2, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε και να σκανάρετε περισσότερες από 30 πλαστικές φιγούρες ώστε να μεταφέρετε τον ανάλογο χαρακτήρα εντός του παιχνιδιού.

{youtube}6DKNKI27GdA|500|300{/youtube}

Επιπροσθέτως η Rovio ανακοίνωσε πως θα μπορείτε να επιλέξετε τη λεγόμενη Pork Side (Χοιρινή Πλευρά ελληνιστί) ώστε να πολεμήσετε με το μέρος του αυτοκράτορα Sith. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι χαρακτήρες θα περιλαμβάνουν φτερωτές εκδοχές των Jar-Jar, Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi (από την νεανική του μορφή της prequel τριλογίας) και Darth Maul.

Το Angry Birds Star Wars 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για iPad και iPhone. Διαβάστε το review του Angry Birds στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα