Darkfall Unholy Wars: Έλεγχος περιοχών

Οι κατακτήσεις σε Clan cities και Villages αποκτούν νόημα μέσω των buffs στους παίκτες που τα κερδίζουν!

Στο τελευταίο patch για το MMORPG Darkfall Unholy Wars, η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Aventurine ανακοίνωσε ότι εστιάζει στην endgame εμπειρία των παικτών με νέα χαρακτηριστικά ελέγχου περιοχών. Στόχος

του παιχνιδιού είναι ως γνωστόν το sandbox PvP, οι μαζικές μάχες και η στρατηγική. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι πέρα από την κατάληψη μιας Clan city, το gameplay εκτείνεται ένα βήμα παραπάνω:

{youtube}fR5ngYVbQmw|500|300{/youtube}

Με το patch αυτό το Darkfall εισάγει το "Territory Control". Κάθε περιοχή διαθέτει Clan City, Villages ή ακόμα και Sea Fortress. Οι Clans που θα καταλάβουν όλα τα control points μιας περιοχής αποκτούν τον πλήρη έλεγχό της. Αυτό σημαίνει οπτικές ενδείξεις στο χάρτη για το ποιες Clans έχουν ποιες περιοχές. Πέραν αυτού, οι Clans κερδίζουν bonus και συγκεκριμένα buffs για τα Clan members τους και τις συμμαχικές Clans. Τα buffs προσδίδουν μεγαλύτερο regeneration στα Prowess points, υψηλότερο ποσοστό στα drops σπάνιων αντικειμένων ή μέχρι και περισσότερο gold. Σε περίπτωση κατάληψης γειτονικών περιοχών τότε τα buffs γίνονται "stack" και αυξάνονται! Αυτό σημαίνει ότι οι Clans θα επιχειρούν στο εξής περισσότερά Sieges προς τις πλησιέστερες προς αυτούς Clan cities.

Feat window
Μία πολύ σημαντική αλλαγή που θα ενθουσιάσει τους νέους παίκτης είναι το ολοκαίνουργιο feat window. Τα feats είναι αντίστοιχα των quests και με το νέο παράθυρο κάθε παίκτης μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο των αποστολών που έχει ολοκληρώσει, έχοντάς τες κατηγοριοποιημένες και αποσαφηνισμένες. Προστέθηκαν επίσης PvE feats συγκεκριμένου χρόνου, όπως ημερήσια ή εβδομαδιαία.

Levy Collector
Πρόκειται για έναν μηχανισμό στη μορφή μιας bank, που βρίσκεται έξω από κάθε Clan city και συγκεντρώνει ένα ποσοστό από το loot που κερδίζεται στην εκάστοτε περιοχή (από τέρατα που σκοτώνονται ή απ' την κατάληψη ενός Village). Όταν ο Levy Collector γεμίσει τότε και μόνο οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να προσέλθει και να συλλέξει όλο το loot που έχει παραχθεί.

Για όλα τα τελευταία updates και screenshots επισκεφθείτε το DarkfallOnline.com και την Facebook page του.

Keywords
Τυχαία Θέματα