Hearthstone: Curse of Naxxramas

Έρχεται το πρώτο single-player adventure mode με αρκετές προσθήκες.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το Collectible Card Game της Blizzard θα υποδεχτεί σύντομα ένα single-player mode με διάφορα σενάρια, καινούριες κάρτες για να αποκτήσετε και challanges για να φέρετε εις πέρας.

Το επιπλέον content που θα προστεθεί αφορά το Naxxramas, το γνωστό raid από το

World of Warcraft και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PC, Mac και iPad. Σε αυτό, θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα undead bosses στα πέντε διαφορετικά wings (πτέρυγες) της περιοχής σε PvE σενάρια. Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 30 νέες κάρτες (κάποιες από τις οποίες μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου), ενώ η ολοκλήρωση κάθε wing θα σας επιβραβεύσει με μια Legendary card.

{youtube}WJNwgLciqug|500|300{/youtube}

Επίσης, το Curse of Naxxramas θα περιέχει το δικό του ξεχωριστό και interactive game board, καθώς και επιπρόσθετα class challenges για να ολοκληρώσετε. Το πρώτο wing, το The Arachnid Quarter, θα διατεθεί σύντομα δωρεάν για όλους, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα κυκλοφορούν ανά μια εβδομάδα και θα μπορείτε να τα αγοράσετε είτε με in-game gold που κερδίζετε παίζοντας, είτε πληρώνοντας με λεφτά. Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης και η τιμή κάθε πτέρυγας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Διαβάστε το review του Hearthstone από το GameWorld και συζητήστε τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic. Δείτε επίσης τα gameplay βίντεο που σας ετοιμάσαμε.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα