Titanfall: Expedition DLC και private matches

Αποκαλύφθηκε το πρώτο πακέτο περιεχομένου. Δείτε το νέο βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/14] Το επικό multiplayer FPS της Respawn Entertainment Titanfall έχει δυστυχώς ορισμένες ελλείψεις, την πιο βασική εκ των οποίων ωστόσο έρχεται να καλύψει το νέο update που αναμένεται σήμερα. Συγκεκριμένα, η Respawn αναμένεται να προσθέσει την δυνατότητα να στήνετε private matches, κοινώς να παίζετε αποκλειστικά με τα άτομα που επιθυμείτε και όχι με τυχαίους συμπαίκτες.

Επίσης

θα βελτιωθεί η Gooser Challenge, η οποία είναι μια "πακέτο" αποστολή για Pilots στο Generation 5 που απαιτεί να σκοτώσετε 50 πιλότους την στιγμή που κάνουν eject. Με το νέο update πλέον ο εξωπραγματικός αυτός αριθμός θα πέσει στους πέντε μόλις. Για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την Gooser Challenge με τα 50 kills, θα αναγνωριστεί το κατόρθωμά τους σε "μελλοντικό update".

Η Respawn ενημερώνει πως θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω update τις επόμενες ώρες. Να σημειώσoυμε εδώ πως το θέμα με τα private matches το είχαμε επισημάνει στο review του παιχνιδιού και σας είχαμε ενημερώσει πως θα διορθωθεί (να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας!).

[UPDATE: 13/4/14] Η Respawn Entertainment, κατά τη διάρκεια της PAX East 2014 έδωσε πληροφορίες για το πρώτο πακέτο περιεχομένου που θα προστεθεί τον Μάιο στο παιχνίδι.

Όπως αναφέρθηκε, η ιστορία του DLC θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της ήδη υπάρχουσας. Οι χάρτες που θα προστεθούν είναι τρεις: Στο Swampland θα μάχεστε σε έναν βάλτο, ενώ το δεύτερο map θα ονομάζεται "Runoff" και θα περιέχει το στοιχείο του νερού. Ο τρίτος χάρτης είναι ο "War Games" και θα βασίζεται στο περιβάλλον που συναντάτε κατά τη διάρκεια του tutorial.

Παράλληλα, διαθέσιμα θα γίνουν και κάποια δωρεάν updates που θα περιλαμβάνουν νέες burn cards και καινούρια multiplayer modes. Το πρώτο από αυτά θα είναι μια παραλλαγή του Last Titan Standing mode, αλλά σε 2vs2 μάχες. Επιπλέον, θα μπορείτε να κρύψετε το HUD και θα σας δίνεται η δυνατότητα να ψάχνετε για matches με συγκεκριμένα κριτήρια, χρησιμοποιώντας hashtags.

Άλλα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν, είναι η ελευθερία να κάνετε customize τα Titans, θα προστεθούν daily challenges και competitive rankings και στατιστικά. Το τελευταίο στοιχείο που αναφέρθηκε, αποκαλείται μέχρι στιγμής ως "Rifts" ή "Variants" και ουσιαστικά περιλαμβάνει παραλλαγές των ήδη υπαρχόντων modes, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αν αυτές όμως κριθούν επιτυχημένες, τότε μπορεί να παραμείνουν μόνιμα στο παιχνίδι.

[UPDATE 2: 12/5/14] Η Respawn δεσμεύτηκε ότι θα αναπτύξει τα DLC του Titanfall στο Xbox 360, απλά διευκρίνισε ότι τα updates θα καθυστερούν σε σχέση με το PC και το Xbox One.

Προς το παρόν δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη το Content Update 2 και το Expedition DLC, που θα αναπτυχθεί σε δύο μέρη, το Gooser Challenge και στη συνέχεια το υπόλοιπο.

Το Expedition DLC θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Μάιο για PC και Xbox One. Στο Xbox 360 το περιμένουμε τον Ιούνιο. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή του. Τα υπόλοιπα δωρεάν updates θα κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα.

[UPDATE 3: 14/5/14] Με ένα εκπληκτικό βίντεο ανακοινώθηκαν τα τρία καινούργια maps για το Titanfall, στα οποία θα έχουμε πρόσβαση αυτές τις ημέρες. Οι εντυπωσιακοί χάρτες που μας παρουσιάζονται παρακάτω είναι κατά σειρά οι: Swampland, Runoff και Wargames, ο καθένας με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

{youtube}zmPYasVcJUI|500|300{/youtube}

Ας δούμε τους νέους χάρτες λίγο πιο αναλυτικά. Η πρώτη τοποθεσία είναι ένα ελώδες τροπικό δάσος γεμάτο από πολύ ψηλά δέντρα και αρχαία ερείπια, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να κρύβεστε και να μετακινήστε από το ένα δέντρο στο άλλο, αλλά και να έχετε νέους τρόπους αξιοποίησης των κινήσεών σας. Το δεύτερο είναι μία πολυεπίπεδη τοποθεσία στην οποία μπορείτε να αναπτυχθείτε τόσο με τον Titan σας, όσο και με τον pilot σας.

Τελευταία αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι η Wargames, μια αρκετά μεγάλη πίστα, η οποία περιλαμβάνει τεράστιους διαδρόμους για να τρέξετε πάνω στους τοίχους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα περπατήσετε τελικά καθόλου στο έδαφος. Τα maps αναμένονται αυτές τις ημέρες για PC και Xbox One.

Διαβάστε το review του Titanfall από τον Γρηγόρη Βούλγαρη για το PC καθώς και το αντίστοιχο της έκδοσης για το Xbox One από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα