Η Samsung μήνυσε την LG πάνω στις διαρροές OLED τεχνολογίας

14:15 11/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Samsung έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της LG, δοίτι όπως ισχυρίζεται η LG έχει συνεχώς και κατάφωρα  κλέψει τεχνολογίες της Samsung, προκειμένου να την ανταγωνιστούν στην OLED τεχνολογία. Πηγές απο το Yonhap News λένε ότι η Samsung επιδιώκει

880.514 δολάρια αποζημίωση για κάθε περίπτωση στην οποία η LG έχει χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες της Samsung ή δημοσιοποιήθηκαν τα εμπιστευτικά πνευματικής ιδιοκτησίας που διέπουν αυτές τις τεχνολογίες. Η Samsung είναι σήμερα ο ηγέτης στον τομέα των OLED, διεκδικώντας σχεδόν το 99 τοις εκατό της OLED αγοράς του κόσμου.

Η Samsung υπέβαλλε στο Κεντρικό Επαρχιακό Δικαστήριο της Σεούλ, 18 εμπιστευτικές τεχνολογίες που συνδέονται με OLED οθόνες, μαζί με 21 άλλες λεπτομέρειες. Η νοτιοκορεατική εταιρεία ισχυρίζεται ότι η LG έχει προσλάβει  πρώην υπαλλήλους της Samsung με στόχο να την αποκαλύψουν ό,τι γνωρίζουν σχετικά με τις διαδικασίες κατασκευής OLED της Samsung και άλλα επιχειρηματικά απόρρητα. Η Samsung έχει κατά την τελευταία δεκαετία, έχει επενδύση περίπου 886 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη για τις OLED τεχνολογίες της.

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού από ανώτερους μηχανικούς που είχαν εργαστεί και σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να εργάζονται για την Samsung, κατηγορήθηκαν με την για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών από τη Samsung στην LG. Η Samsung απαίτησε απο την LG να ζητήση επίσημα συγγνώμη και να δεσμευτεί να μην ξαναπροσλάβει υπαλλήλους της Samsung.

Η LG έχει αρνηθεί επανελημένος τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι θα μηνύσει τη Samsung για δυσφήμηση στο εγγύς μέλλον. Η LG ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεται την τεχνολογία της Samsung και ότι οι δικές της συσκευές λειτουργούν κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα απεικόνισης. Η LG ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν από πρώην μηχανικούς της Samsung δεν περιλαμβάνουν εμπορικά μυστικά και οτι ήταν ευρέως γνωστές στη βιομηχανία.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα