Cry of Fear gameplay video

Free-to-play Survival Horror με Co-Op!

Το Cry of Fear είναι ένα free-to-play Survival Horror που εκτός του ότι παρέχεται δωρεάν, σας δίνει και την δυνατότητα Co-Op!

Αποτελεί τροποποιημένο mod του Half-Life και κυκλοφορεί απ' τις 25 Απριλίου για PC απ' την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Team

Psykskallar. Δεν έχει πάρει ούτε ένα review στο Metacritic παρά μόνο ένα ταπεινό user score 8.2. Μετά την κυκλοφορία του, όσοι το έπαιξαν σημείωσαν κάποια bugs τα οποία και έστειλαν στους developers, που μετά το καλοκαίρι έχουν στρωθεί στη δουλειά για να το βελτιώσουν εν μέσω μελλοντικών patches.

Δείτε το gameplay video μας και σχολιάστε το. Όπως θα παρατηρήσετε, τα γραφικά και το user interface απ' το Half-Life 1 είναι ήδη αρκετά παλιά για την εποχή μας, ωστόσο οι developers είχαν αρκετή όρεξη και σε συνδυασμό με τις σκοτεινές τοποθεσίες δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα...spooky σκηνικό.

{youtube}tMLpStZAv-A|500|300{/youtube}

Αξίζει να κατεβάσετε την ανεξάρτητη αυτή δημιουργία, αφού άλλωστε είναι free-to-play, την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Survival Horror της αγοράς διανέμονται δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε μέσω Steam.

Keywords
Τυχαία Θέματα