Ανακοινώθηκε το Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

Σε συνέντευξή της, η Rebellion ανακοίνωσε πως η συνέχεια του πετυχημένου PC τίτλου, Sniper Elite: Nazi Zombie Army, είναι ήδη σε ανάπτυξη.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 ακολουθεί τα γεγονότα του γνωστού Karl Fairburne και των τριών συμμάχων του στο Βερολίνο, καθώς πολεμούν για να δώσουν ένα τέλος στα γεγονότα που γίνονται

στην πόλη.

Ακολουθεί quote του Tim Jones της Rebellion:

“Θέλαμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση στα δαιμονικά και εφιαλτικά στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού. Το περιβάλλον, τα επίπεδα και το soundtrack θα δίνουν μια αίσθηση καθόδου – κάθε μάχη, κάθε επίπεδο θα γίνεται όλο και πιο “κολασμένο”. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως επεκτείναμε της λεγεώνες των Nazi ζόμπι με κάποιους νέους και εκφοβιστικούς εχθρούς, που θα αποκαλύψουμε αργότερα.”

Το Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 θα είναι, όπως και ο προκάτοχός του, ένα stand-alone sequel και προορίζεται να κυκλοφορήσει για ακόμη μια φορά, αποκλειστικά στο PC αργότερα μέσα στον χρόνο. Το παιχνίδι θα προσφέρει νέο campaign για μέχρι 4 παίκτες, νέα ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα και εχθρούς.

Επίσης υπάρχει περίπτωση για έκδοση κονσολών, αλλά αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα