Assassin's Creed Liberation HD

Διέρρευσε φωτογραφία με τα νέα games της Ubisoft.

Επτά καινούρια games ετοιμάζει η Ubisoft, σύμφωνα με μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα στο forum του A9VG.

Ένα από τα games

που θα παρουσιάσει η Ubisoft σύντομα στο Digital Day event της, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, είναι το Assassin's Creed Liberation HD, το όνομα του οποίου μαρτυρά ότι θα είναι μια επανέκδοση του Assassin's Creed III: Liberation που κυκλοφόρησε πέρυσι για το PS Vita. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό για ποιες πλατφόρμες προορίζεται, αλλά υπάρχουν εικασίες ότι πρόκειται να διατεθεί για το PS3.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς που αποκαλύφθηκε, καθώς διακρίνεται στη φωτογραφία το logo του Assassin's Creed Pirates, για το οποίο όμως δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Οι φήμες λένε ότι πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι που θα συνοδεύσει το Assassin's Creed IV: Black Flag και θα κυκλοφορήσει είτε για το PS Vita ή ως mobile game για κινητά και tablet computers. Η Ubisoft Sofia, που ανέπτυξε το Liberation για την φορητή κονσόλα της Sony, δούλευε πάνω στο Assassin's Creed: Rising Phoenix, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Μένει να δούμε αν το AC: Pirates πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι με αλλαγμένο όνομα ή αν η παραπάνω εταιρεία ανάπτυξης ετοιμάζει έναν εντελώς καινούριο τίτλο.

Η πλήρης λίστα με τα games που φαίνονται στη φωτογραφία είναι τα εξής:

Καινούρια games:
- Assassin's Creed Liberation HD
- Assassin's Creed Pirates
- Autodance II
- Endwar Online
- Rabbids: Big Bang
- Rayman: Fiesta Run
- Valiant Hearts: The Great War

Ήδη γνωστοί τίτλοι:
- Might & Magic: Duel of Champions
- Panzer General Online
- Poptropica: Forgotten Islands
- The Mighty Quest for Epic Loot
- Trials Frontier
- Watch Dogs

Αυτό που μένει, είναι να κάνουμε υπομονή για να δούμε ποια από τα παραπάνω games θα παρουσιαστούν τελικά. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα