Call of Duty: Black Ops II: Apocalypse DLC

Tο τελικό DLC για το Black Ops II φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο.

Το τελευταίο DLC που θα κυκλοφορήσει για το Call of Duty: Black Ops II θα ονομάζεται Apocalypse. Θα περιλαμβάνει ένα update

για το δημοφιλές Zombies mode αλλά και τέσσερα maps για το παραδοσιακό competitive multiplayer mode.

Δύο από αυτά τα maps είναι επανακυκλοφορίες χαρτών απο προηγούμενα Call of Duty. Το Takeoff map βασίστηκε στο Stadium από το First Strike DLC του πρώτου Black Ops, ενώ το Dig είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Courtyard από το Call of Duty: World at War. Τα άλλα δύο maps όμως είναι ολοκαίνουρια. Το πρώτο ονομάζεται Pod και ο χώρος του περιλαμβάνει μια γειτονιά με ιδιαίτερες κυκλικές πολυόροφες κατοικίες στην Ταΐβάν. Το δεύτερο είναι το Frost και λαμβάνει χώρα σε μια χιονισμένη ευρωπαϊκή πόλη. Αμφότερα παρουσιάζουν ποικιλία περιστάσεων με μάχες κοντινών και μακρινών αποστάσεων σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά και νέα σκηνικά που θα επιχειρήσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

{youtube}sEOE_Y8zx-8|500|300{/youtube}

To Origins που πρόσφατα είχε γίνει θέμα συζήτησης είναι ένα expansion για το Zombies mode. Με σκηνικό μια εναλλακτική Γαλλία κατά την διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, οι πρωταγωνιστές Tank, Nikolai, Takeo και Richtofen -των οποίων θα δείτε την πρώτη ιστορική συνάντηση- θα αντιμετωπίσουν ορδές από ζωντανούς-νεκρούς χρησιμοποιώντας όπλα της τότε εποχής. Η ατμόσφαιρα θα συμπληρώνεται από τεράστια ρομπότ και αεροπλάνα που θα δίνουν εντυπωσιακές μάχες στο παρασκήνιο.

To Apocalypse DLC θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox 360 στις 27 Αυγούστου. Αναμένονται ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα format.

Keywords
Τυχαία Θέματα