Διαγωνισμός Football Manager 2014 Classic

Κερδίστε 2 FM 2014 για PS Vita.

Μετά τον διαγωνισμό μας για τα 10 Football Manager 2014 σε PC, έρχεται η ώρα του PS Vita.

H Zegetron, αντιπροσωπεία της Sega στη χώρα μας, σας προσφέρει 2 αντίτυπα του Football Manager

2014 για PS Vita.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του GameWorld.gr και του Sportdog.gr.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
Στο διαγωνισμό αυτό μπορείτε να συμμετάσχετε όλοι οι αναγνώστες του GameWorld, είτε είστε εγγεγραμμένοι, είτε όχι. Υπάρχουν δύο τρόποι συμμετοχής και έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση και με τους δύο τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας. Ο πρώτος τρόπος απαιτεί να κάνετε login στο Gameworld.gr (αν δεν έχετε λογαριασμό κάντε κλικ εδώ για εγγραφή). Ο δεύτερος τρόπος χρειάζεται απλά ένα σχόλιό σας στο Sportdog.gr.

Διαδικασία συμμετοχής:
1)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.
2)Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε αρχικά Like ή Tweet στην είδηση.
3)Α' τρόπος: Μπείτε στο Football Manager 2014 topic στο forum του GameWorld και γράψτε μας εκεί την τελευταία φορά που παίξατε Football Manager: ποια έκδοση είχατε, με ποια ομάδα παίξατε και μερικούς από τους παίκτες που αγοράσατε.
4)Β' τρόπος: Μπείτε στην στήλη Στον Πάγκο στο Sportdog.gr και στο κάτω μέρος του άρθρου κάντε Login με το Facebook account σας και αφήστε σχόλιο με το ίδιο περιεχόμενο.

Μετά από μία εβδομάδα οι νικητές θα ανακοινωθούν στο site και θα ειδοποιηθούν μέσω email. Θυμηθείτε ότι με συμμετοχή σας και στα δύο sites διπλασιάζετε τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα