Assassin's Creed 3 για PC

Η έκδοση του AC3 για PC θα κυκλοφορήσει με λιγότερα bugs και υποστήριξη DirectX 11.

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η έκδοση του Assassin’s Creed 3 για PC θα έχει λιγότερα bugs από τις εκδόσεις των Xbox 360 και PS3 κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Ένα νέο patch ετοιμάζεται για

όλες τις εκδόσεις το οποίο θα διορθώνει διάφορα bugs. Θα είναι η δεύτερη ανανέωση καθώς η πρώτη είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις που είναι ήδη σε κυκλοφορία. Και τα δύο patches θα είναι προεγκατεστημένα στο Assassin’s Creed 3 για PC.

Watch YouTube video

Πιο συγκεκριμένα, ο Gabe Graziani αναφέρει: "Η έκδοση για PC θα περιλαμβάνει όλα τα updates που θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τις κονσόλες. Επιπρόσθετα θα περιέχει κι ένα ειδικό patch σχεδιασμένο να εξασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν όσο πιο ομαλά γίνεται. Προσθέσαμε υποστήριξη του DirectX 11 με την οποία θα παρατηρήσετε σημαντική αύξηση στην ανάλυση των textures και κάποιες ακόμη αναβαθμίσεις οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα...sexy ώστε να τις αναλύσω σε αυτή την δημοσίευση".

Το Assassin’s Creed 3 κυκλοφορεί ήδη από τις 31 Οκτωβρίου για Xbox 360 και PS3, ενώ οι εκδόσεις για PC και Wii U θα κυκλοφορήσουν στις 23 και 30 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed III από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα