Phil Schiller, τέλος οι φήμες για φθηνότερο iPhone από την Apple

Goodbyte

Τέλος στις φήμες για μια φτηνότερη έκδοση iPhone έδωσε ο Phil Schiller, καθώς όπως τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται, αλλά και ούτε διαπραγματεύεται κομμάτι της ποιότητας ενός iPhone, προκειμένου να αποκτήσει η εταιρία μερίδιο σε αγορές χαμηλού budget.

O Schiller δήλωσε: “Κάθε προϊόν που η Apple δημιουργεί, πράττουμε χρησιμοποιώντας

μόνο την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία. Αυτό περιλαμβάνει την γραμμή παραγωγής, την οθόνη Retina, το σχεδιασμό unibody, να παρέχεται το καλύτερο προϊόν στην αγορά.”

“Στην αρχή, στην κινεζική αγορά δεν ήταν δημοφιλή τα smartphones, τώρα φθηνά smartphones είναι πιο δημοφιλής και μη-smartphones είναι στο περιθώριο”, πρόσθεσε ο Schiller. “Παρά τη δημοτικότητα των φθηνών smartphones, αυτό δεν θα είναι ποτέ το μέλλον των προϊόντων της Apple. Στην πραγματικότητα, αν και το μερίδιο αγοράς της Apple στα smartphones είναι μόνο περίπου 20%, εμείς λαμβάνουμε δικό μας το 75% του κέρδους.”

Παρά τις παρατηρήσεις αυτές του Schiller, μπορεί κανείς να απλά να κοιτάξει τη σειρά iPod της Apple για να δει τις εναλλακτικές λύσεις με χαμηλότερο κόστος για το iPod touch. Το iPod touch, το οποίο δεν θεωρείται και φθηνό, είναι γεγονός πως κοστίζει λιγότερο σαν κατασκευή και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα