Hyper Fighters-Super Killer Hornet: Resurrection

Ένα ντουέτο αξιόλογων indie games από την KISS Ltd.

Το 2012 άνοιξε μια νέα σελίδα στην προώθηση αξιόλογων video games, φιλοτεχνημένων από indie developers, με την ίδρυση της εταιρείας KISS ltd. Η KISS ανέλαβε

την διοχέτευση του έργου των φιλόδοξων προγραμματιστών διαμέσου των συνεργατών της στην διαρκώς διευρυνόμενη αγορά της ψηφιακής διανομής τίτλων για PC. Στο παχυλό portfolio της βρίσκονται μεταξύ άλλων και δύο games που θα εκτιμηθούν από τους παλιότερους gamers, τα Hyper Fighters και Super Killer Hornet: Resurrection.

Το Hyper Fighters θα σας θυμίσει έντονα το θρυλικό Afterburner το οποίο καταβρόχθισε ουκ ολίγα κέρματα στους σκληροπυρηνικούς gamers που το τίμησαν σε μορφή καμπίνας. Στο Hyper Fighters ελέγχετε ένα αεροσκάφος πανομοιότυπο με του Afterburner που μπορεί να εκτελέσει διάφορες εναέριες μανούβρες, με την διαφορά ότι η πορεία σας είναι «κλειδωμένη» πάνω σε μια νοητή ευθεία. Πρόκειται λοιπόν για ένα rail shooter με αδιάκοπη δράση (πάλι θα αναστενάξουν τα buttons του gamepad ή του mouse σας), εντυπωσιακά bosses και 14 πίστες για να βγάλετε το… άχτι σας!

Το Super Killer Hornet: Resurrection από την άλλη θα φέρει στο μυαλό σας αριστουργηματικά shooters κάθετου scrolling όπως τα Raiden, SWIV κ.ο.κ. Επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία διαστημόπλοια με γνώμονα το αν προτιμάτε την ταχύτητα ή το firepower τους, ξεχύνεστε σε 6 επίπεδα καταιγιστικής δράσης. Παρότι σχεδόν δεν μπορείτε να δείτε την μύτη σας από τις μυριάδες βολών και εκρήξεων που πλημμυρίζουν την οθόνη, το παιχνίδι ενσωματώνει την ευφυέστατη ιδέα της εισαγωγής μαθηματικών προβλημάτων! Είστε υποχρεωμένοι να μαζέψετε συγκεκριμένους αριθμούς που επιλύουν αριθμητικά προβλήματα προκειμένου να ενισχύσετε τα όπλα του σκάφους αλλά και να αντιμετωπίσετε τα bosses που καραδοκούν στο τέλος των levels.

Τα Hyper Fighters και Super Killer Hornet: Resurrection κοστίζουν 9 ευρώ έκαστο και μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης του Steam.

Keywords
Τυχαία Θέματα