Ξεπέρασε το ορόσημο των 2 εκ. αντιτύπων το It Takes Two

Η Hazelight Studios ανακοίνωσε ότι το It Takes Two, ο εξαιρετικός co-op platforming τίτλος από τους ανθρώπους πίσω από το A Way Out, κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο των δυο εκατομμυρίων αντιτύπων σε πωλήσεις από τη στιγμή της κυκλοφορίας του πριν από λίγους μήνες. Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι ο τίτλος είχε πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Με την κυκλοφορία του τον περασμένο Μάρτιο, το It Takes Two έβαζε τους παίκτες στην θέση των May

και Cody, ένα ζευγάρι που οδηγείται προς το διαζύγιο, οι οποίοι  πρέπει να συνεργαστούν, ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια και γρίφους, καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στο φυσιολογικό τους μέγεθος όταν η κόρη του Rose, κάνει μια ευχή που τους συρρικνώνει και τους μετατρέπει σε κούκλες.

“Είμαστε απλώς έκπληκτοι από το ΠΑΘΟΣ που εσείς οι θαυμάσιοι άνθρωποι έχετε δείξει στο παιχνίδι μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι βλέποντας τόσους πολλούς fans των co-op εκεί έξω”, σχολίασε η Hazelight στον λογαριασμό της στο Twitter.

#ItTakesTwo has sold Two Million copies!!

We’re simply amazed by the PASSION you wonderful people have shown our game and we couldn’t be happier seeing so many fans of co-op out there

— Hazelight Studios (@HazelightGames) June 17, 2021

Με τον director Josef Fares να επισημαίνει από πλευράς του: “Αυτό σημαίνει ότι 4 εκατομμύρια παίκτες έχουν ήδη παίξει το It Takes Two. Φοβερό“.

This means that 4 million players have already played #Ittakestwo. Amazing https://t.co/gZHqBTbmaU

— Josef Fares (@josef_fares) June 17, 2021

Το It Takes Two είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Ξεπέρασε το ορόσημο των 2 εκ. αντιτύπων το It Takes Two appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα