Το alpha build του Dragon Age: Dreadwolf ολοκληρώθηκε

Η BioWare αποκάλυψε ότι το Dragon Age: Dreadwolf, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Dragon Age, έχει φτάσει στο alpha στάδιο ανάπτυξης και πλέον το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και να δοκιμαστεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτή η είδηση ​​κοινοποιήθηκε σε μια νέα

ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Bioware, η οποία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του alpha build του τίτλου. Το υπόλοιπο της ανάρτησης της ομάδας περιγράφει τα επόμενα βήματα στο ταξίδι του Dreadwolf μέχρι την κυκλοφορία του, τα οποία περιλαμβάνουν την αύξηση της οπτικής πιστότητας στην τελική του μορφή, τη λειτουργία των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού και την αξιολόγηση βασικών στοιχείων, όπως ο ρυθμός, η πρόοδος του παίκτη, ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσονται οι σχέσεις και η αφηγηματική συνοχή.

The Dragon Age team is incredibly excited to announce a huge step forward in the development of #Dreadwolf.https://t.co/CsRaBniELu pic.twitter.com/aMY85y7ErK

BioWare (@bioware) October 26, 2022

«Μέχρι αυτό το σημείο, εργαζόμασταν σκληρά στα διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά πλέον φτάνοντας στο ορόσημο της alpha έκδοσης, το παιχνίδι συνδυάζει όλα αυτά τα κομμάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gary McKay, general manager της BioWare.

Και συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Τώρα, για πρώτη φορά, μπορούμε να ζήσουμε ολόκληρο το παιχνίδι, από τις εναρκτήριες σκηνές της πρώτης αποστολής μέχρι το τέλος. Μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε, να αισθανθούμε και να παίξουμε τα πάντα ως μια συνεκτική εμπειρία».

«Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα πλήρες playthrough και μπορούμε να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε τα κομμάτια του τίτλου που έχουν την μεγαλύτερη σημασία για τους φίλους της σειράς μας».

Το Dreadwolf, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Dragon Age Inquisition, βρίσκεται σε ανάπτυξη από τουλάχιστον το 2017, όταν γράφτηκε ένα πρώιμο προσχέδιο της ιστορίας του. Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο επίσημο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία του Dreadwolf, πληροφορίες ωστόσο θέλουν την κυκλοφορία του τίτλου να γίνεται κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

The post Το alpha build του Dragon Age: Dreadwolf ολοκληρώθηκε appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα