Νέοι ήρωες για το Marvel’s Midnight Suns

Η 2K Games και το Firaxis studio έδωσαν τις πρώτες πληροφορίες για το Season Pass του Marvel’s Midnight Suns. Κυρίαρχη θέση στην ανακοίνωση έχουν οι τέσσερεις καινούργιοι χαρακτήρες που θα μπουν στην ομάδα των Midnight Suns και θα μπορούμε να χειριστούμε μέσα στο παιχνίδι. 

Στο πρώτο DLC θα έχουμε τον αγαπημένο του κοινού Deadpool, στο δεύτερο θα δούμε τον nemesis

του Spider-Man, Venom -έναν από τους βασικούς εχθρούς μας στην ιστορία του τίτλου. Σειρά έχει ο Morbius -ένας από τους πρώτους χαρακτήρες που μπήκαν στην ομάδα Midnight Suns στα comics- ο οποίος θα προστεθεί με το τρίτο DLC. Τέλος, το τελευταίο όνομα -που θα προστεθεί στον τίτλο με το τέταρτο και τελευταίο μέχρι στιγμής DLC- είναι η γνωστή από τους X-Men, Storm

Μαζί με τους χαρακτήρες αυτούς, σε κάθε DLC θα προσθέτονται καινούργιες δυνάμεις για τους χαρακτήρες μας, καινούργια story missions, καινούργια upgrades για τη βάση και για το βασικό μας πρωταγωνιστή, και πολλά διαφορετικά skins και outfits για τους άλλους ήρωες. 

Το Season Pass θα είναι μέρος της Legendary Edition, αλλά θα πωλείται και ξεχωριστά για όποιον επιθυμεί να το προμηθευτεί με αυτόν τον τρόπο. Το πρώτο πακέτο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 -σύμφωνα με το studio.

Το Marvel’s Midnight Suns κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC -μέσω του Steam και του Epic Store- με τις εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch να κυκλοφορούν αργότερα -πιθανώς μέσα στο 2023.

The post Νέοι ήρωες για το Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα