Αποχωρήσεις από τη Rocksteady Studios

Η Rocksteady Studios, το studio ανάπτυξης πίσω από τη σειρά Batman: Arkham και το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League, ανακοίνωσε ότι οι συνιδρυτές του studio, Sefton Hill και Jamie Walker, θα αποχωρήσουν στο τέλος της χρονιάς. Η αναχώρησή τους συμπίπτει με το γεγονός ότι η ανάπτυξη

του Suicide Squad “σχεδόν έχει τελειώσει”, σύμφωνα με ένα μήνυμα του προέδρου της WB Games, David Haddad.

Ο Nathan Burlow, ιδρυτικό μέλος της Rocksteady Studios και μακροχρόνιος Director of Production, θα αναλάβει το ρόλο του Studio Director, ενώ ο Darius Sadeghian θα πάρει την θέση του Studio Product Director. “Ο Nathan και ο Darius είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στελέχη και είναι παθιασμένοι με τη συνέχιση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης παιχνιδιών της Rocksteady για το Suicide Squad: Kill the Justice League και όλων των μελλοντικών παιχνιδιών”, δήλωσε ο Haddad.

“Η απόφασή μας να φύγουμε από τη Rocksteady ήταν τουλάχιστον συναισθηματική!”, έγραψαν ο Walker και ο Hill σε κοινή τους δήλωση. “Από την ημέρα που ιδρύσαμε την εταιρεία το 2004 μέχρι σήμερα, η Rocksteady ήταν η ζωή και η ψυχή μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο: να κάνουμε υπέροχα παιχνίδια με εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους. Είμαστε τόσο περήφανοι για την ομάδα εδώ για τα παιχνίδια που έχουμε κάνει όλοι μαζί, από το πρώτο μας παιχνίδι Urban Chaos μέχρι την πολυαγαπημένη σειρά Arkham , και τώρα το επικό Suicide Squad”.

Η δήλωση σε άλλο σημείο αναφέρει: “Τώρα με το Suicide Squad σε ασφαλή χέρια και την ομάδα εδώ πιο δυνατή από ποτέ, ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τα ηνία και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα περιπέτεια στα παιχνίδια. Ο Nathan και ο Darius έχουν αποδείξει το πάθος και την ικανότητά τους στη Rocksteady εδώ και πολλά χρόνια. Είναι βετεράνοι του κλάδου μας και γνωρίζουμε τη δέσμευση τους στη Rocksteady, και το ταλέντο και η ενέργειά τους θα ανεβάσουν την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που οδηγούν το μέλλον εδώ και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο.”

A message from Jamie & Sefton “We wanted you, the Rocksteady fans, to hear it first; we have decided to leave Rocksteady… From the day we founded the company all the way to today, Rocksteady has been our life & soul.”https://t.co/3ZRs1NMom2 pic.twitter.com/98I6YOgZrY

Rocksteady Studios (@RocksteadyGames) October 26, 2022

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC την Άνοιξη του 2023.

The post Αποχωρήσεις από τη Rocksteady Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα