Destiny 2 - Εντυπώσεις από τη beta

Video με σκέψεις μετά από την πρώτη μας επαφή με το Destiny 2.

Η κοινότητα του Destiny μίλησε: Όχι άλλο κυνήγι περιστεριών στις γωνιές του tower. Ε, τι να έκαναν και οι καημένοι Cabal μετά από τόσο “ξύλο” που έχουν φάει στο πρώτο παιχνίδι, είπαν να βοηθήσουν με το πρόβλημα και σκέφτηκαν “Δεν στέλνουμε τον πιο μεγάλο ψυχασθενή Cabal με την παρέα του, να τους διώξει τα περιστέρια;”. Και έτσι έγινε. Έλα όμως που κάποιος το πήρε πιο σοβαρά από ό,τι έπρεπε και αντί να διώξει μόνο τα περιστέρια από τον Tower τον ισοπέδωσε ολόκληρο.

Αυτά παθαίνεις αν μπλέξεις με Cabals και άντε τώρα να

ξεμπλέξεις. Speaker: Νεκρός, Traveler: Διαμελισμένος, Ghost: Θρύψαλα (Όσο θρύψαλα μπορεί να γίνει ένα μηχάνημα που επαναφέρει στη ζωή Guardians ). Χρόνια σκληρής δουλειάς στα online πεδία μάχης, εκατοντάδες ώρες αντιμέτωποι με την ΑΙ, άπειρα server disconects κ.α μέχρι να πέσει επιτέλους το god roll Yasluna, όλα έγιναν στάχτη και λεηλατήθηκαν από τους Cabal red. Αυτό εξηγεί πώς τελικά άδειασαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις για όπλα και πανοπλία στο vault.

O Ghaul τα κατάφερε, κατέστρεψε το μοναδικό “σπίτι” που είχε απομείνει στους Guardians της Γης. Τώρα η εκδίκηση οδεύει κατά πάνω του και οι νέες δυνάμεις σίγουρα θα βοηθήσουν. Sentinel, Arcstrider και Dawnblade έρχονται πιο δυνατοί από ποτέ. Βέβαια θα χρειαστεί να πέσουν και μερικά πιστολίδια, μιας και από την έκρηξη στον Tower κάτι πρέπει να χάλασε και τα Super αργούν να φορτίσουν, οπότε πάλι καλά που αναβάθμισαν τη ζώνη τους που κρατάει τα όπλα και μπορούν να έχουν δύο handcanons ταυτόχρονα μαζί με μια καραμπίνα για πιο… προσωπικά ζητήματα.

Στο μεταξύ, λίγη προπόνηση δεν είναι κακή ιδέα, γι' αυτό μάλλον γίνονται αναφορές για γενοκτονίες στο Crucible. Τα περίεργα φαινόμενα, όπως αυτό με τo Super, συνεχίζουν και εδώ ενώ πολλοί Gurdians αναφέρουν ότι νιώθουν μια δύναμη να αναβλύζει από μέσα τους, κάνοντάς τους πιο ανθεκτικούς στα χτυπήματα. Στο μεταξύ, ψηφίστηκε και καινούριος νόμος, βέβαια. Μετά από αυτή την τρομερή επίθεση όλοι οι Guardians που συμμετέχουν σε αυτή τη “προπόνηση” πρέπει να μάχονται σε ομάδες των τεσσάρων για να αλληλοβοηθιούνται.

Εν τέλει, ένα καλό έχει όλη αυτή η υπόθεση, όχι άλλα περιστέρια. Για περισσότερα δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

To Destiny 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2017 για PlayStation 4 και Xbox One ενώ λίγο αργότερα και για PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα