Το Remake του Resident Evil 4 είναι γεγονός

Τελικά οι φήμες που ήθελαν την Capcom να δουλεύει επάνω σε Remake του πολύ πετυχημένου Resident Evil 4, είναι γεγονός. Στο άνοιγμα του State of Play για το PlayStation είχαμε το πρώτο trailer του τίτλου, με τις πρώτες πληροφοριές γι’ αυτόν.

Από το trailer μάθαμε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει

σίγουρα για PlayStation 5 και δημιουργείται με την RE Engine. Τέλος, θα έχει και υποστήριξη με κάποιο υλικό για PlayStation VR2. Ως ημερομηνία βλέπουμε τις 24 Μαρτίου του 2023. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός για το PlayStation 5 ή θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες, αν και δεν φαντάζει λογικό να κλείσει η Capcom το Remake αυτού του πολύ καλού τίτλου σε μία κονσόλα.

Οι εκπλήξεις από την Capcom για το PlayStation VR2 όμως δεν σταματούν εδώ. Στην συνέχεια του State of Play πήραμε και την πληροφορία ότι ολόκληρο το Resident Evil Village θα μεταφερθεί στο PSVR2 κάποια στιγμή στο μέλλον όταν θα γίνει διαθέσιμο το σύστημα. Εκεί θα έχουμε και καινούργια χαρακτηριστικά για τον τίτλο, που θα εκμεταλεύονται στο έπακρο τα χειριστήρια του PSVR2. Ένα από αυτά, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, είναι το ότι πλέον θα μπορούμε να κρατάμε δύο όπλα την ίδια στιγμή, κάτι που δεν ίσχυε στο βασικό παιχνίδι.

The post Το Remake του Resident Evil 4 είναι γεγονός appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα