Ανακοινώθηκε το Warhammer 40.000: Boltgun

Η Focus Entertainment και η Auroch Digital ανακοίνωσαν το Warhammer 40.000: Boltgun, ένα single player shooter πρώτου προσώπου στο στυλ των 90s, με μια γεύση από DOOM, το οποίο θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC μέσα στον επόμενο χρόνο.

Όπως συμβαίνει με τα κλασικά DOOM,

Wolfenstein και παρόμοιους τίτλους, το Boltgun είναι μια ξέφρενη και αιματοβαμμένη πρόταση, που προσφέρει μια hardcore εμπειρία βασισμένη σε sprite, στην οποία ο σκληραγωγημένος από τις μάχες Space Marine των παικτών θα βρεθεί σε μια “πορεία καταστροφής” εναντία σε Chaos Daemons και Chaos Space Marines.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δουλεύουμε σε αυτό το γρήγορο indie FPS μαζί με το ταλαντούχο studio της Auroch Digital και τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας, τη Games Workshop”, δήλωσε η CCO της Focus Entertainment, Dessil Basmadjian. “Είμαστε ενθουσιασμένοι από τον επιδέξιο συνδυασμό του εμβληματικού στυλ της δεκαετίας του ’90 του Boltgun, με το σύμπαν του Warhammer 40.000 και το συναρπαστικό gameplay που σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε είδους παικτών”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το reveal trailer του τίτλου.

Το Warhammer 40,000: Boltgun θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Warhammer 40.000: Boltgun appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα