“Dragon Age: Dreadwolf” είναι η επίσημη ονομασία του Dragon Age 4

Η BioWare αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο αυτού που μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ως Dragon Age 4 ή “the next Dragon Age”, ο οποίος είναι Dragon Age: Dreadwolf, που υποδηλώνει τον κεντρικό ρόλο που θα παίξει ο Solas στο νέο κεφάλαιο της σειράς.

“Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ένας αρχαίος θεός

των ξωτικών, αλλά κάποιοι λένε πως όχι. Άλλοι λένε ότι είναι ένας προδότης του λαού του… ή ένας σωτήρας που τώρα επιδιώκει να τους σώσει εις βάρος του κόσμου σας”, αναφέρει η BioWare για τον Solas, γνωστό και ως Dread Wolf, σε μια ανάρτηση στο blog της. “Τα κίνητρά του είναι ανεξιχνίαστα και οι μέθοδοί του μερικές φορές αμφισβητήσιμοι, κερδίζοντας τη φήμη μιας trickster θεότητας — ενός παίκτη σκοτεινών και επικίνδυνων παιχνιδιών”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Solas έκανε το ντεμπούτο του στο Dragon Age: Inquisition του 2014 και προφανώς, η παρουσία του στο Dragon Age: Dreadwolf υποδηλώνει ένα φάσμα ατελείωτων πιθανοτήτων για το πού μπορεί να πάνε τα πράγματα, σύμφωνα με το καναδικό studio ανάπτυξης.

Η ανάπτυξη του τίτλου έχει διανύσει “ένα μακρύ δρόμο” από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ο νέος τίτλος της σειράς το 2018, αλλά η BioWare υπόσχεται περισσότερες λεπτομέρειες να έρθουν στην δημοσιότητα αργότερα μέσα στο έτος.

“Υποπτευόμαστε ότι υπάρχουν ερωτήσεις και θα απαντηθούν εγκαίρως. Αν και το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, πλησιάζουμε πιο κοντά στην επόμενη περιπέτεια”, αναφέρει σε άλλο σημείο η ανάρτηση της BioWare. “Να είστε σίγουροι, ο Solas τοποθετεί τα κομμάτια του στο ταμπλό καθώς μιλάμε. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε ότι η γνώση του επίσημου τίτλου, έχει πυροδοτήσει κάποια ίντριγκα, καθώς θα μιλήσουμε περισσότερα για το παιχνίδι αργότερα φέτος!”.

Το Dragon Age: Dreadwolf βρίσκεται επί του παρόντος στα μέσα της παραγωγής και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

May the Dread Wolf take you.

Your newest adventure begins in Dragon Age: #Dreadwolf. pic.twitter.com/riYYZXS7O1

Dragon Age (@dragonage) June 2, 2022

The post “Dragon Age: Dreadwolf” είναι η επίσημη ονομασία του Dragon Age 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα