Το Psychonauts 2 αποκτά φυσική έκδοση

Μέσω ενός trailer έγινε γνωστή η κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του Psychonauts 2 της Double Fine, με τίτλο Psychonauts 2: Motherlobe Edition.

Στο εν λόγω trailer βλέπουμε το πλούσιο περιεχόμενο της φυσικής έκδοσης του τίτλου, η οποία θα περιέχει ένα sleeve cover, αντιστρέψιμο boxart, έξι art cards του παιχνιδιού, έξι Die Cut αυτοκόλλητα, καθώς και

έναν κωδικό που θα δίνει πρόσβαση σε behind-the-scenes υλικό του παιχνιδιού.

Η ημερομηνία της φυσικής έκδοσης του πρωτότυπου παιχνιδιού των Tim Schafer και Zak McClendon θα είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει τόσο για Xbox One/Xbox Series X|S όσο και για PS4.

phew! that's a lot of stuff. lemme tell you…

all those times you were like "PHYSICAL COPY!?!"

I just had to bite my tongue and it totally sucked…

Double Fine (@DoubleFine) July 7, 2022

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε και η κυκλοφορία του παιχνιδιού και για τις κονσόλες τις Sony μετά τη λήξη της χρονικής του αποκλειστικότητας για τις κονσόλες της Microsoft. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου ήταν η 25η Αυγούστου 2021.

Έτσι, κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία για Xbox One και Xbox Series X|S, οι φίλοι του PlayStation θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο στην έκδοση του PS4 και με Backward Compatibility και σε PS5.

The post Το Psychonauts 2 αποκτά φυσική έκδοση appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα