Επιστροφή της Ε3 2023 σε “κανονική μορφή”

Έπειτα από μία τριετή απουσία από το χώρο, η E3 αναμένεται να επιστρέψει με “κανονική μορφή” στο Los Angeles μέσα στη δεύτερη εbδομάδα του Ιουνίου για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η Entertainment Software Association (ESA), υπό τη αιγίδα της οποίας συνηθίζεται να “τρέχει” η μεγαλύτερη έκθεση στο χώρο των βιντεοpαιχνιδιών, ανακοινώνει νέα

συνεργασία με τη ReedPop, που είναι υπεύθυνη για τα PAX, New York Comic Con, Star Wars Celebration και άλλα, στοχεύοντας μια αρτιότερη παρουσίαση για την έκθεση της E3 2023 και καλοσωρίζοντας ξανά publishers, developers, εκπροσώπους μέσων και άλλους “για μία εβδομάδα με τιτάνιες παραγωγές AAA, παγκόσμιες πρεμιέρες που συγκλονίζουν και αποκλειστική πρόσβαση στο μέλλον της βιομηχανίας”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε την E3 ως μια κανονική εκδήλωση με την ReedPop, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή εκδηλώσεων ποπ κουλτούρας“, δήλωσε ο Stanley Pierre-Louis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESA, προσθέτοντας πως τα τελευταία τρία χρόνια επιβεβαίωσαν ότι η E3 είναι χρήσιμη για τον χώρο όσο καμία άλλη εκδήλωση.

Η προηγούμενη έκθεση της E3 που διεξήχθη σε “κανονική μορφή” ήταν εκείνη του 2019. Την επόμενη χρονιά ακυρώθηκε λόγω του COVID-19, ενώ το 2021 αντικαταστάθηκε από μία πλήρως ψηφιακή παρουσίαση. Για φέτος, η ESA δεν σκοπεύει να διοργανώσει κάποια ψηφιακή παρουσίαση, καθώς εστιάζει στην οργάνωση της επόμενης έκθεσης για το 2023.

The post Επιστροφή της Ε3 2023 σε “κανονική μορφή” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα