Το PlayStation 4 έφτασε τις 63.3 εκατ. αποστολές στα καταστήματα

Και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας.

Πριν λίγες ώρες η Sony δημοσιοποίησε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, δηλαδή από την 1 Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2017. Συνολικά, τα έσοδα της εταιρίας παρουσιάζονται αυξημένα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Επιπλέον η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι κατα τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου στάλθηκαν στα καταστήματα

3,3 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 4, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αποστολών από τη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας στα 63,3 εκατομμύρια. Σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016 υπάρχει μία μικρή μείωση στον αριθμό των αποστολών, καθώς το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2016 είχαν αποσταλεί στα καταστήματα 3,5 εκατομμύρια κονσόλες.

Αν και τα έσοδα της εταιρίας αυξήθηκαν λόγω του PlayStation VR και των αυξημένων πωλήσεων software, η έλλειψη κάποιας δυνατής κυκλοφορίας -αντίστοιχης του Uncharted 4 που κυκλοφόρησε πέρυσι- σε συνδυασμό με τη μείωση της τιμής του PlayStation 4, οδήγησε στη μείωση του καθαρού κέρδους.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι στοχεύει στην αποστολή 18 εκατομμυρίων κονσολών μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους -το Μάρτιο του 2018- ώστε ο συνολικός αριθμός κονσολών PlayStation 4 που έχουν φτάσει στα καταστήματα να αγγίξει τα 78 εκατομμύρια.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα