Το Gran Turismo Sport αποκτά "κανονικό" single player mode

Δωρεάν, μαζί με αρκετά νέα οχήματα!

Ένα από τα κύρια παράπονα που είχαν οι παραδοσιακοί φίλοι της σειράς Gran Turismo με τη τελευταία κυκλοφορία αυτής, το GT Sport, αναμένεται να λυθεί σύντομα με το update που θα λάβει ο τίτλος τον προσεχή Δεκέμβρη. Το "GT League" θα είναι ένα νέο single player

mode για τον τελευταίο τίτλο της Polyphony Digital βασισμένο στο "GT mode" των παλαιότερων τίτλων. Το GT League θα περιλαμβάνει 4 κατηγορίες από events χωρισμένα ανάλογα με την δυσκολία τους, ενώ ανάμεσα στις κατηγορίες αυτές υπάρχει και αυτή των αγώνων αντοχής. Μέσα σε κάθε κατηγορία, ο χρήστης θα βρει σχεδόν όλα τα γνώριμα από το παρελθόν πρωταθλήματα, όπως το Sunday Cup, το Clubman Cup και πολλά άλλα. Σύμφωνα με την Polyphony Digital μέσα στο 2018 θα προστεθούν ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα στο GT League.

Τα ευχάριστα νέα για τους φίλους της σειράς δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς ο τίτλος θα λάβει αρκετές ακόμη προσθήκες και βελτιώσεις. Η αρχή θα γίνει με την διάθεση του patch 1.06 στις 27 Νοεμβρίου, το οποίο θα προσθέσει στο Gran Turismo Sport τρία νέα οχήματα, τo 2016 Audi R18, το Shelby Cobra καθώς και ένα νέο Vision GT πρωτότυπο. Παράλληλα με το ίδο update η PD αναφέρει πως πλέον όλο το περιεχόμενο του τίτλου θα είναι διαθέσιμο χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο -εκτός φυσικά του Sport mode- κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν συνέχεια πρόσβαση στο Campaign mode, στον Livery Editor και στα Scapes. Ωστόσο η σύνδεση στο διαδίκτυο θα παραμείνει απαραίτητη για την αποθήκευση της προόδου του παίκτη.

Η λίστα των αυτοκινήτων του τίτλου θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με το patch του Δεκεμβρίου, όταν και θα προστεθούν ακόμη 12 νέα οχήματα σε αυτόν. Ανάμεσα σε αυτά -όπως φαίνεται παρακάτω- βρίσκονται αρκετά αυτοκίνητα προηγούμενων δεκαετιών, κάτι που ζητούσαν αρκετοί φίλοι της σειράς.

Mazda — RX-7 Spirit R Type A (FD)Nissan — Skyline GT-R V・spec II (R32)Nissan — Skyline GT-R V・spec II Nür (R34)Ford — F-150 SVT RaptorLamborghini — Countach LP400Ferrari — F40Ferrari — Enzo FerrariKTM — X-BOW RSuzuki — Swift SportVolkswagen — Samba Bus Type 2 (T1)Chris Holstrom Concepts — 1967 Chevy NovaChevrolet — Corvette Stingray Convertible (C3)

Πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα δωρεάν, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για όλους τους κατόχους του Gran Turismo Sport. Τέλος, σύμφωνα με την Polyphony Digital ο τίτλος θα συνεχίσει να υποστηρίζεται με νέο περιεχόμενο, όπως οχήματα και πίστες, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2018 αναμένεται να έχουν προστεθεί στον τίτλο 50 νέα αυτοκίνητα.

ps4Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα