Το Battlefield επισκέπτεται τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Αυτό μαρτυρά νέο teaser trailer για το Battlefield V!

Μόλις δύο ημέρες μένουν για την επίσημη αποκάλυψη του Battlefield V, όμως η DICE θέλησε να παίξει λίγο με τους φίλους της δημοφιλούς σειράς και να τους βάλει σε σκέψεις. Έτσι μέσα από ένα πολύ σύντομο teaser trailer, στο οποίο προβάλλεται και το heads up display (HUD) του τίτλου, έχουμε τις πρώτες πληροφορίες

για το επόμενο Battlefield.

Shhh... not long now.
Tune in for the #Battlefield V reveal on May 23: https://t.co/kpTnOyxuxr pic.twitter.com/zzIwGi0Y1w

— V (@Battlefield) 21 Μαΐου 2018

Αρχικά στο πάνω μέρος της οθόνης, στο scoreboard, φαίνονται τα εμβλήματα των δύο αντίπαλων ομάδων του τίτλου και πιο συγκεκριμένα αυτά των Συμμαχικών δυνάμεων (Allies) και των Δυνάμεων του Άξονα (Axies). Το παραπάνω μαρτυρά ότι το Battlefield V θα βασίζεται στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα προστατευτικά γυαλιά του χαρακτήρα που εμφανίζεται στο teaser trailer, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί πιλότοι κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου. Εκτός μέσω αυτού, μέσω του σύντομου teaser, γίνεται αντιληπτό πως στη σειρά επιστρέφει το παραδοσιακό ticket σύστημα για το Conquest Mode, κάτι που είχε αλλάξει με την κυκλοφορία του Battlefield 1.

Περισσότερες πληροφορίες για το Battlefield V, καθώς και επίσημη επιβεβαίωση για το setting του θα γίνουν γνωστές στις 23 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του reveal event.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα