Πληροφορίες για το GameAthlon 2018

Επιστρέφει με άφθονο gaming, τουρνουά, cosplay, επιτραπέζια, δημιουργούς και YouTubers!

Για ακόμη μία φορά το GameAthlon επιστρέφει για ακόμη ένα διήμερο γεμάτο gaming στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, και το GameOver.gr ανήκει στους χορηγούς επικοινωνίας! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 και 3 Ιουνίου,

θα διεξαχθούν περισσότερα από 18 διαφορετικά τουρνουά με χρηματικά έπαθλα, ενώ στον χώρο της αρένας θα στηθεί μία μεγάλη έκθεση gaming και τεχνολογίας.

Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο Τύπου με όλες τις πληροφορίες για το GameAthlon 2018.

Θα λιώσεις στο παιχνίδι…


Το GameAthlon επιστρέφει, με μεγάλους υποστηρικτές τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και την Fanta, για gaming παντού! Πλέον στον 6ο κύκλο εξέλιξης, είναι το πρώτο πραγματικό mega event της Αθήνας με πυρήνα το gaming, την τεχνολογία και τα eSports. Τα επτά (7) στρέμματα του ολυμπιακού κέντρου, Tae Kwon Do στην πλατεία νερού, θα μεταμορφωθούν το πρώτο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3 Ιουνίου 2018, σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Τα διπλάσια «σίδερα» από πέρυσι, με 130 κονσόλες κονσόλες τελευταίας γενιάς και περισσότερα από 120 PC στη διάθεσή από την Battlenet, ώστε να λιώσεις στο παιχνίδι πριν πας για παραλία ή εξεταστική! Μπες να διαγωνιστείς στα τουρνουά powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διεκδικήσεις τα πιο ακραία χρηματικά έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ. Πάνω από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να σπάσουμε το περσυνό πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών με 1.468 αθλητές. Για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες χαμηλά, 15.000+ Fanta & Sprite αναψυκτικά, θα διατεθούν δωρεάν μέσω δειγματοδιανομής και του #RFRSH point στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Στη arena των 3.5 στρεμμάτων θα υπάρχει η πιο πλήρης έκθεση gaming και τεχνολογίας που είδες σε ελληνική διοργάνωση. Όλα τα αγαπημένα σου brands, με booths και activations ώστε η περατζάδα σου, να σε γεμίσει δώρα, έμπειρά, unreleased κώδικά και μια ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα!

Μην χάσεις το Σάββατο 2 Ιουνίου, εντός του GameAthlon το Youtour by Fanta, ο νέος θεσμός red carpet για την ελληνική σκηνή. Τον λόγο έχουν ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες που θα καταλάβουν το ακραίο 360 stage σε ένα μοναδικό gaming show αλλά και για να μας παρουσιάσουν τα πρώτα βραβεία gaming στα οποία εσύ θα ψηφίσεις μέσα από τη πλατφόρμα youtour.gr.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που απογειώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν τον μοναδικό χαρακτήρα ενός mega event. Από κοινότητες της pop ή cult κουλτούρας, χώρος για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια, 100 τ.μ. μέτρα πεδία μάχης για μινιατούρες Warhammer και πάνω που πας να ξεμπερδέψεις… θα βρεις μπροστά σουαρκετά μαγαζιά για να ξοδέψεις και το τελευταίο σου ευρώ σε εκπληκτικές προσφορές.

Τέλος, ο ειδικός χώρος “Hellenic Gaming powered by gi-Cluster” για ελληνικά studios συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2013 στο πρϊτο Gameathlon. Φέτος, με την υποστιριξη του gi-Cluster, του πρώτου Ελληνικου Gold Labelled cluster δημιουργικών βιομηχανιών, θα αναδειχθεί η δυναμική των ελληνικών εταιρειών, Ψυχαγωγικών (Gaming) και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών. Στον χώρο θα στεγαστεί η “Grow Games Expo” καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών start-ups, συνεισέροντας έτσι στην προβολή των ελληνικών gaming studios.

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα €5 ευρώ, για ημερήσιο πάσο και €7,5 ευρώ για το Weekend Pass, ενώ η αγορά εισιτηρίου στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €6 εκ των οποίων το €1 θα δίνεται δωρεά απευθείας στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Foundation.

GameAthlon summer 2018 – Tae Kwon Do Φάληρo
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου, 10.00-22.00

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα