Τι θα πρέπει να περιμένουμε μετά την κυκλοφορία του Hood: Outlaws & Legends

Μπορεί να βρισκόμαστε μερικές εβδομάδες μακριά από την επίσημη κυκλοφορία του Hood: Outlaws & Legends για κονσόλες και PC, αλλά η δημιουργός του, η Sumo Digital, αποφάσισε να διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα γνωρίζουν ότι θα τους περιμένει άφθονο νέο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του 4v4 multiplayer heist τίτλου.

Ο πρώτος χρόνος του δωρεάν post-launch περιεχομένου για το Hood: Outlaws & Legends θα χωριστεί σε τέσσερις θεματικές σεζόν με την καθεμία να φέρνει νέα community

events και δωρεάν cosmetic αντικείμενα, καθώς και μια σημαντική προσθήκη στο παιχνίδι. Η Season 0 θα προσθέσει έναν νέο χάρτη – τον Mountain – και ένα νέο mode λίγο μετά τη διάθεση του τίτλου, ενώ η Season 1 θα προσθέσει μια νέα character class στο παιχνίδι για “ανακατέψει λίγο την τράπουλα”.

Θα υπάρχουν επίσης τρία premium Pass Passes διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των τριών Seasons, με αποκλειστικά cosmetic αντικείμενα για ξεκλείδωμα όπως outfits, weapon skins και banners.

Στο trailer που ακολουθεί μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα παραπάνω.

To Hood: Outlaws & Legends θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/ S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 10 Μαΐου 2021.

The post Τι θα πρέπει να περιμένουμε μετά την κυκλοφορία του Hood: Outlaws & Legends appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα