Οι δωρεάν Games with Gold τίτλοι για τον Μάιο του 2021

Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη σειρά τίτλων που θα προσφερθούν στους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live ή Xbox Game Pass Ultimate για τον πέμπτο μήνα του νέου έτους, τον Μάιο του 2021, με τα Armello και Tropico 4 να βρίσκονται

μεταξύ αυτών.

Το Armello περιγράφεται ως ένα «ζοφερό επιτραπέζιο παιχνίδι παραμυθιού» που ζωντανεύει, συνδυάζοντας τακτικές ενός παιχνιδιού με κάρτες και στρατηγική ενός επιτραπέζιου σε μια RPG περιπέτεια. Ως ήρωας του παιχνιδιού, θα συμμετάσχουμε σε επικές μάχες, να κάνουμε ξόρκια και θα νικήσουμε τέρατα στην προσπάθειά μας να αναλάβουμε το θρόνο του Βασιλείου ως ο επόμενος βασιλιάς ή βασίλισσα.

Ο επόμενος δωρεάν τίτλος, είναι το Dungeons 3, ένας RTS dungeon building τίτλος στο οποίο θα έχουμε τον έλεγχο ενός τεράστιου στρατού από orcs, succubae, zombies και άλλων πλασμάτων, υπό την εποπτεία του σκοτεινού ξωτικού Thalya.

Το LEGO Batman θα είναι το πρώτο backwards compatible παιχνίδι για το Μάιο, που θα μας οδηγήσει στους δρόμους του Gotham, έχοντας τη δυνατότητα να πάρουμε τον έλεγχο του Dark Knight, του Robin και μιας σειράς από villains. Ολοκληρώνοντας τους backwards compatible τίτλους του Μαΐου, κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούμε να βρούμε το Tropico 4, ένα political strategy sim στο οποίο μπορούμε να κερδίσουμε δημοτικότητα ή περιφρόνηση ως ο φιλανθρωπικός ή ο επικίνδυνος ηγέτης, El Presidente. Θα διαπραγματευτούμε με ξένες υπερδυνάμεις, θα αντιμετωπίσουμε φυσικές καταστροφές και θα συμμετάσχουμε σε κάθε είδους πολιτικές μηχανογραφίες καθώς κυβερνάμε την νησιωτική χώρα.

Games with Gold: May 2021

Armello ($19.99 ERP): Available May 1 to 31Dungeons 3 ($29.99 ERP): Available May 16 to June 15Lego Batman ($19.99 ERP): Available May 1 to 15Tropico 4 ($9.99 ERP): Available May 16 to 31

The post Οι δωρεάν Games with Gold τίτλοι για τον Μάιο του 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα