Με άρωμα Ratchet & Clank το επόμενο State of Play της Sony

Τη διεξαγωγή μίας ακόμα παρουσίασης State of Play ανακοίνωσε η Sony, η οποία αναμένεται να είναι αφιερωμένη στον επόμενο τίτλο της σειράς Ratchet & Clank.

Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία υπόσχεται να προβάλλει εκτενέστερο δείγμα από το Ratchet & Clank: Rift

Apart, με την παρουσίαση περισσότερων από 15 λεπτών χορταστικού υλικού από τον επερχόμενο τίτλο, ενώ στη συνέχεια “θα ρίξουμε και μία ματιά σε δύο επερχόμενους indie τίτλους”. Τέλος, επισημαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν ενημερώσεις που θα αφορούν τόσο σε όρους επιχειρηματικών κινήσεων όσο και σε hardware της εταιρείας.

Το νέο State of Play από τη Sony έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στις 12 τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής (30/4) μέσω των YouTube και Twitch. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο Gameplay Trailer του παιχνιδιού που δημοσιεύτηκε από την Insomniac, γνωρίζοντας την μαχήτρια ονόματι Rivet, ερχόμενη από μία άλλη διαστημική διάσταση, στην οποία όλη η οργανική ζωή απειλείται από τον δαιμόνιο Emperor Nefarious. Η επιλογή του συγκεκριμένου (playable) χαρακτήρα θα προσφέρει στον παίκτη διαφορετικό οπλοστάσιο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νέων όπλων, καθώς και gameplay μηχανισμών.

Επιπροσθέτως, έγινε γνωστό ότι ο frontman και συνιδρυτής του συγκροτήματος DEVO, Mark Mothersbaugh, θα συνθέσει το soundtrack του παιχνιδιού. Ο ίδιος έχει εργαστεί επιπλέον και στο soundtrack της πρωτότυπης τριλογίας τίτλων του Crash Bandicoot, καθώς επίσης και σε εκείνο της σειράς Jak & Daxter. Ορισμένα δείγματα της δουλειάς του Mothersbaugh από την ανάπτυξη του ακουστικού τμήματος του επερχόμενου τίτλου είναι ήδη διαθέσιμα προς ακρόαση στη σχετική δημοσίευση που έγινε μέσω του PS Blog.

Τα περιεχόμενα της Deluxe Edition (Digital) του παιχνιδιού έχουν γίνει επίσης γνωστά και απεικονίζονται στην παρακάτω εικόνα:

Η μετάβαση του διαγαλαξιακού, ηρωικού διδύμου Ratchet & Clank στο PlayStation 5 αναμένεται να λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου, με την αποκλειστική κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart στην κονσόλα της Sony.

The post Με άρωμα Ratchet & Clank το επόμενο State of Play της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα