Νέο υψηλό στα κέρδη της Capcom, για τέταρτη χρόνια

H Capcom ανακοίνωσε ότι κατάφερε να σημειώσει κέρδη-ρεκόρ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, λόγω της κυκλοφορίας του Monster Hunter Rise στο Nintendo Switch και των πολύ καλών πωλήσεων που σημείωσαν διάφοροι τίτλοι της, σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε.

Η

Capcom αναφέρει ότι τα λειτουργικά της έσοδα σημείωσαν αύξηση πάνω από 50%, με τις καθαρές πωλήσεις να αυξάνονται κατά 16,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα αποτελέσματα έχουν αποδοθεί στις πολύ καλές πωλήσεις που σημείωσαν μεγάλες κυκλοφορίες τίτλων, όπως το Resident Evil 3 Remake, το οποίο πούλησε σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα και το Monster Hunter Rise.

Το Devil May Cry 5: Special Edition είχε επίσης καλή απόδοση μετά την κυκλοφορία του στα next-gen συστήματα -Xbox Series X/S και PlayStation 5. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι πωλήσεις παλαιότερων τίτλων της Capcom, όπως το Monster Hunter World: Iceborne και το Resident Evil 2 Remake, που συνέχισαν την ανοδική πορεία τους, με μεγάλο μέρος των καλών αποτελεσμάτων του τρέχοντος έτους να αποδίδονται στη “μεγάλη διάρκεια ζωής” αυτών των τίτλων.

Να σημειώσουμε ότι στα αποτελέσματα δεν περιλαμβάνεται το Resident Evil Village, το οποίο κυκλοφόρησε μετά το τέλος του οικονομικού έτους, που έληξε στις 31 Μαρτίου 2021, οπότε δεν θα εκπλαγούμε εάν δούμε τα κέρδη της Capcom να αυξάνονται και πάλι τον επόμενο χρόνο.

The post Νέο υψηλό στα κέρδη της Capcom, για τέταρτη χρόνια appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα