Τα UK charts της εβδομάδας

Με Mass Effect: Andomeda και Persona 5 εκτός δεκάδας.

Μία εβδομάδα άντεξε το Persona 5 στην κορυφή των βρετανικών charts και έπειτα κατρακύλησε πολύ χαμηλά, καθώς βρέθηκε εκτός του top 40 των παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε το Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, το οποίο επέστρεψε στην κορυφή για τρίτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε. Στη δεύτερη και τρίτη θέση

βρέθηκαν τα Lego Worlds και GTA V αντίστοιχα.

Μοναδική νέα είσοδος στη δεκάδα με τις υψηλότερες πωλήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας είναι το Yooka-Laylee της Team17, το οποίο κατάφερε να βρεθεί στην 6η θέση. Το Overwatch συνεχίζει την ανοδική πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό, και αυτή την εβδομάδα σκαρφάλωσε στην 4η θέση, την υψηλότερη που έχει βρεθεί από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το Breath of the Wild συνεχίζει την καλή πορεία του και για άλλη μία εβδομάδα είναι ο μοναδικός αποκλειστικός τίτλος του Nintendo Switch στη δεκάδα. Τέλος, το Mass Effect Andromeda δεν κατάφερε να κρατήσει την 5η θέση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και να βρεθεί στην δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις, κατρακυλώντας στη θέση 12.

Αναλυτικά η δεκάδα με τις υψηλότερες πωλήσεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα:

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (Ubisoft)Lego Worlds (Warner Bros Interactive)Grand Theft Auto V (Rockstar)Overwatch (Blizzard)FIFA 17 (EA)Yooka-Laylee (Team17)Call of Duty: Infinite Warfare (Activision)Rocket League (505 Games)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)Lego City Undercover (Warner Bros Interactive)

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα