Σημαντικές διορθώσεις για το Torment: Tides of Numenera

Μέσα από το πρώτο update.

Μέσα από ένα δελτίο Tύπου η inXile αναφέρει ότι αναγνωρίζει τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν στο Torment: Tides of Numenera και δουλεύει σκληρά για τη διόρθωσή τους. Παράλληλα, σημειώνει ότι η κοινότητα αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, μέσα από άρθρα και σχόλια, βοήθησαν την εταιρία να εντοπίσει τους τομείς όπου το παιχνίδι χρειάζεται βελτίωση.

Ήδη έχει γίνει διαθέσιμο το πρώτο update για την

έκδοση του παιχνιδιού για κονσόλες, το οποίο διορθώνει αρκετά bugs, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα για όλες τις πλατφόρμες, τα οποία θα επιτρέψουν στους παίκτες να απολαύσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.

Οι κυριότερες βελτιώσεις που φέρνει το update είναι:

Διόρθωση πολλών κολλημάτων (freezes) του παιχνιδιού σε τυχαίες στιγμές.Εκτενέστερη περιγραφή πολλών αντικειμένων μέσα στο παιχνίδι.Βελτιώσεις στο performance optimization.Διόρθωση ενός προβλήματος που εμπόδιζε τα party members από το να μιλούν -πλέον θα μιλούν αρκετά περισσότερο.Βελτιώσεις στο movement grid και στην AI.Rebalance σε αρκετούς εχθρούς για να εξελίσσεται πιο γρήγορα η μάχη.Διορθώσεις σε διαλόγους και quests.Μείωση και αφαίρεση διαφόρων επαναλαμβανόμενων sound effects.pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα