Τα 10 gaming collectibles που θα κάνουν… level up στο δωμάτιό σου

Τι είναι αυτό που διαχωρίζει τον casual από τον hardcore gamer; Μα τι άλλο φυσικά πέραν των κάθε λογής -αλλά πάντα σχετικών με το gaming- collectibles που κοσμούν τον χώρο του δεύτερου και αποτυπώνουν συμπάθειες και… λατρείες!

Το gaming είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό χόμπι: είναι ολόκληρη κουλτούρα. Πέραν των συστημάτων και των ίδιων των video games, υπάρχει μία ολόκληρη υποκατηγορία προϊόντων που απευθύνονται στους πραγματικούς παίκτες. Ο λόγος για τα gaming collectibles, διακοσμητικά

που έρχονται να δώσουν άλλη, πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση σε κάθε χώρο. Αν λοιπόν θες να πλαισιώσεις τη βιβλιοθήκη, το γραφείο ή τέλος πάντων το δωμάτιό σου με κάτι από την αγαπημένη σου σειρά, κονσόλα ή εταιρεία, εδώ είσαι! Έλα να δούμε ορισμένες προτάσεις.

Ρολόι Paladone PlayStation Controller

Το τέλειο αξεσουάρ για το κομοδίνο σου και παράλληλα «must» αγορά για κάθε λάτρη της Sony και του PlayStation. Με μία πρώτη ματιά, η πρόταση της Paladone θα ξεγελάσει ακόμα και τους πλέον παρατηρητικούς: κι όμως, δεν πρόκειται για ένα DualShock 4 που ξέμεινε δίπλα στο κρεβάτι σου αλλά για ένα πανέξυπνο ρολόι-φωτιστικό! Σε λευκό χρώμα, έρχεται με τη δική του βάση και φέρει την επίσημη σφραγίδα του PlayStation -λογικό, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για πιστό αντίγραφο του χειριστηρίου του PS4!

Φιγούρα Dark Horse Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand

Το Cyberpunk 2077 ήταν -και παραμένει- ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε στο λανσάρισμά του πάντως, ο τίτλος της CD Projekt συνιστά ένα επικών διαστάσεων πρότζεκτ που εξελίσσεται σε έναν συγκλονιστικό κόσμο. Όσοι δε, το έχουν παίξει συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι η παρουσία του Keanu Reeves δίνει άλλη αίσθηση στο παιχνίδι! Αν λοιπόν θες κάτι να σε ταξιδεύει στη Night City, η φιγούρα του Johnny Silverhand από τη Dark Horse είναι ό,τι πρέπει!

Κούπα Paladone Super Mario Bros. Build A Level

Η κούπα Super Mario Bros. Build A Level της Paladone είναι ό,τι πιο κοντά στο Super Mario Maker μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή των gaming collectibles σου! Η συγκεκριμένη πρόταση, βλέπεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου επίπεδο Super Mario επάνω της, χρησιμοποιώντας τα ειδικά αυτοκόλλητα. Έρχεται μάλιστα με τέσσερα φύλλα από δαύτα προκειμένου αν βαρεθείς το look της, να το αλλάξεις μεμιάς! Και η κούπα και τα αυτοκόλλητα είναι αδιάβροχα.

Μπουκάλι Future Games Fallout 76

Γίνε dweller με τα όλα σου με το εμπνευσμένο από το Fallout 76 μπουκάλι της Future Games! Πλαστικό ώστε να αντέχει τις προκλήσεις της καθημερινότητας, θα φιλοξενήσει νερό, χυμούς και λοιπά ροφήματα, επιτρέποντάς σου να περιπλανηθείς στη… Wasteland της καθημερινότητάς σου χωρίς να διψάσεις. Φέρει το λογότυπο της Vault-Tec και του παιχνιδιού της Bethesda σε κίτρινη απόχρωση που δημιουργεί εξαιρετική αντίθεση με το πράσινο χρώμα του μπουκαλιού.

Φωτιστικό Paladone Xbox Logo

Ήρθε η ώρα να διαλέξεις στρατόπεδο! Διακόσμησε τον χώρο σου με το φωτιστικό της Paladone στο σχήμα του εμβληματικού λογοτύπου του Xbox. Τοποθέτησέ το πλάι στην κονσόλα σου και δημιούργησε τη δική σου… πράσινη γωνία, εναλλακτικά βάλε το σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σου και φτιάξε ατμόσφαιρα. Λειτουργεί τόσο με καλώδιο (USB), όσο και με μπαταρία προσφέροντάς σου απόλυτη ευελιξία ενώ μπορεί να κρεμαστεί και σε τοίχο. Και μάλιστα δεν παίρνεις ό,τι κι ό,τι: φέρει την άδεια της Microsoft και αποτελεί επίσημο προϊόν Xbox.

3D φωτιστικό Numskull Resident Evil Umbrella

Η σειρά Resident Evil έχει αναρίθμητους φίλους ανά τον κόσμο, κάτι απόλυτα λογικό αν αναλογιστείς ότι μιλάμε ουσιαστικά για το franchise που διαμόρφωσε το είδος των survival horror όπως το ξέρουμε σήμερα. Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, τότε το φωτιστικό της Numskull δε γίνεται να λείπει από το δωμάτιό σου. Απεικονίζει το θρυλικό λογότυπο της Umbrella Corporation, το οποίο μάλιστα εξέχει από τη βάση του για έξτρα εφέ. Με την πιστοποίηση της Capcom, ενσωματώνει διακόπτη λειτουργίας και τροφοδοτείται είτε μέσω USB, είτε μέσω μπαταριών.

The post Τα 10 gaming collectibles που θα κάνουν… level up στο δωμάτιό σου appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα