Η Firewalk Studios ενσωματώθηκε στα PlayStation Studios

Όπως γνωστοποίησε ο Hermen Hulst -επικεφαλής των PlayStation Studios- μέσω ενός blog post στην ιστοσελίδα του PlayStation, το Firewalk Studios αποτελεί πλέον μέλος των PlayStation Studios.

H εν λόγω εταιρία συστάθηκε το 2018, επικεντρωμένο στην ανάπτυξη multiplayer παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τον Hulst: “Η Firewalk φιλοξενεί μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών που έχουν λανσάρει μερικές από τις πιο διάσημες εμπειρίες του gaming. Εργάζονται ήδη σκληρά πάνω στο πρώτο και καινοτόμο ΑΑΑ multiplayer παιχνίδι τους για το PlayStation“.

Οι Tony Hsu και Ryan Ellis, επικεφαλής του στούντιο και game director του Firewalk Studios αντίστοιχα δήλωσαν στην ανακοίνωση τους τα εξής: “Πέντε χρόνια πριν, αδράξαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νέο στούντιο και να φτιάξουμε νέα IP από το μηδέν. Αναπολώντας τις δικές μας αγαπημένες στιγμές με παιχνίδια, ιδρύσαμε την Firewalk Studios με σκοπό να προσφέρουμε αξέχαστες στιγμές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε παίκτες σε όλο τον κόσμο που θα μπορούν να τις απολαύσουν από κοινού με άλλους παίκτες.

Σήμερα κάνουμε το επόμενο φυσικό βήμα και γινόμαστε μέλη του PlayStation Studios. Συνεργαζόμαστε στενά με τον Hermen και την πολύ ταλαντούχα ομάδα του PlayStation εδώ και χρόνια, βοηθώντας μας να κάνουμε το νέο μας παιχνίδι ακόμα καλύτερο. Η ένταξή μας στα PlayStation Studios σημαίνει ότι γινόμαστε επίσημα μέλος μιας οικογένειας που έχει δημιουργήσει πολλά από τα πιο ιστορικά παιχνίδια της εποχής μας, και είναι τιμή μας“.

The post Η Firewalk Studios ενσωματώθηκε στα PlayStation Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα